Antena Meniu Search
x

Foto O tânără din Olt a fost călcată în picioare, pe stradă, de un adolescent de 16 ani. Agresorul, reținut după zece zile

O tânără de 18 ani din Olt a fost călcată în picioare de un băiat de 16 ani, pe o stradă din localitatea Călui, după care a lăsat-o să zacă la marginea drumului. Abia de zece zile de la incident, polițiștii l-au reținut pe agresor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.11.2020, 14:43

  • Fata de 18 ani a fost lovită cu pumnii și picioarele, chiar dacă la un moment dat a căzut la pământ.
  • Presa locală scrie că tânărul a atacat-o pe fată după ce acesta ar fi coborând din mașina tatălui lui. 

Potrivit IPJ Olt, la data de 25 noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicesti au reținut un minor, de 16 ani,  după ce ar fi lovit o tânără, de 18 ani. 

În fapt, din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 15/ 16 noiembrie a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Călui, minorul ar fi lovit cu picioarele, în mod repetat, o tânără de 18 ani. În urma unei lovituri, tânără s-a dezechilibrat si a căzut, minorul continuând sa o lovească. 

Agresorul a fost reținut după zece zile

Agresorul a fost reținut după zece zile

În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii au reținut minorul pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentat unității de parchet competentă, cu propuneri legale.

Presa locală scrie că tânărul a atacat-o pe fată după ce acesta ar fi coborând din mașina tatălui lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O tânără din Olt a fost călcată în picioare, pe stradă, de un adolescent de 16 ani. Agresorul, reținut după zece zile