Antena Meniu Search
x

Video O tânără din Prahova a murit pe loc într-un Opel Corsa zdrobit de un microbuz, pe contrasens. Fata și prietena ei mai aveau câteva minute până acasă

A fost activat planul roşu de intervenţie, seara trecută, în judeţul Prahova, în urma unui accident violent între un microbuz plin cu pasageri şi un autoturism. Şoferiţa maşinii nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a izbit frontal de microbuzul ce mergea regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât fata a murit pe loc, iar o pasageră aflată în dreapta ei a fost grav rănită şi transportată în Capitală, cu un elicopter SMURD. Şi pasagerii din microbuz au suferit mai multe răni. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Cristi Georgescu

la 21.07.2023, 11:20

Vezi și

Era aproape de ora 20.00, când un apel la 112 anunţa tragedia petrecută în dreptul localităţii Valea Călugărească, din judeţul Prahova. Un autoturism s-a ciocnit violent cu un microbuz plin cu pasageri, după ce şoferiţa maşinii ar fi intrat cu viteză într-o curbă, iar carosabilul era umed. Zeci de salvatori au ajuns la locul tragediei.

Colonel Ncolae Todoroiu, inspector - șef ISU Prahova: S-a activat codul roşu. S-a intervenit cu 20 de mijoace: ambulaţe SMURD, SAJ, victime multiple, şi, nu în ultimul rând, un elicopter SMURD.

Microbuzul, care efectua o cursă regulată, şi care transporta 15 pasageri, venea dinspre Ploieşti. Şi, la un moment dat, în curbă, s-a întâlnit cu autoturismul condus de o şoferiţă de 24 de ani, care gonea cu viteză. Impactul a fost frontal. 

Dr. Claudiu Diaconu, coordonator SMURD Prahova: La faţa locului am găsit 17 victime, două dintre ele erau foarte grave. Una a suferit un stop cardio-respirator. Am resuscitat-o, a plecat către Spitalul judeţean din Ploieşti, instabilă hemodinamic şi respirator. Colegii mi-au comunicat că pacienta de 24 de ani, şoferiţa, a şi decedat.

Pe acelaşi subiect

Cele două tinere mai aveau câteva minute și ajungeau acasă

O altă tânără, în vârstă de doar 23 de ani, care era pe scaunul din dreapta, a fost grav rănită.

Dr. Claudiu Diaconu, coordonator SMURD Prahova: Cealaltă pacientă, cu traumatism cranio-cerebral grav, în comă, predată elicopterului de la Bucureşti, stabilizată şi trimisă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Restul pacienţilor aveau traumatisme minore.

Traficul în zona evenimentului a fost blocat mai bine de trei ore, pe timpul intervenţiei şi pe durata cercetarilor. Tânăra care a decedat, dar şi pasagera cu care se afla în maşină locuiau foarte aproape de locul în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O tânără din Prahova a murit pe loc într-un Opel Corsa zdrobit de un microbuz, pe contrasens. Fata și prietena ei mai aveau câteva minute până acasă