Antena Meniu Search
x

O tânără mămică din Vaslui a născut o fetiţă vioaie şi perfect sănătoasă în ambulanţa care o ducea la spital. "E o săptămână magică!"

O tânără de 29 de ani, din comuna Gîrceni, judeţul Vaslui, a născut o fetiţă vioaie şi perfect sănătoasă chiar în ambulanţa care o ducea la spital.

O tânără mămică din Vaslui a născut o fetiţă vioaie şi perfect sănătoasă în ambulanţa care o ducea la spital - vremeanoua.ro

O tânără de 29 de ani, din comuna Gîrceni, judeţul Vaslui, a născut o fetiţă vioaie şi perfect sănătoasă chiar în ambulanţa care o ducea la spital.

Femeia solicitase Salvarea, dupã ce au apucat-o durerile facerii la domiciliu. În drum spre spital, contracţiile s-au accentuat şi i s-a declanşat nasterea.

Dupã un travaliu de 30 de minute, femeia a nãscut o fetitã sãnãtoasã şi vioaie. Ambele au fost transportate la Spitalul de Urgenţã Vaslui, unde vor rãmâne internate câteva zile.

Cele două sunt aşteptate acasã de alţi patru copii dornici sã-şi cunoascã surioara.

E o săptămână magică!

Asistenta medicalã de pe autosanitarã care a mosit bebelusul, s-a declarat fericitã cã a putut sã o ajute pe mãmicã sã-si aducã pe lume copilul.

“Mã simt binecuvântatã cã am ajutat o mamã sã-si aducã bebelusul pe lume în aceastã sãptãmânã magicã, înainte de sãrbãtoarea Crãciunului”, a declarat pentru presa locală Silvia Bazon, asistenta medicalã de pe ambulanţã.

Femeia nu se aflã la prima ispravã de acest gen, anul acesta moşind încã alţi şase bebeluşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O tânără mămică din Vaslui a născut o fetiţă vioaie şi perfect sănătoasă în ambulanţa care o ducea la spital. "E o săptămână magică!"