Antena Meniu Search
x

O tânăra și-a ucis mama cu cruzime, după ce femeia a plătit 2.000$ pentru ca fiica sa să fie exorcizată

O tânără din Australia, pasionată de filmele horror, și-a ucis mama după ce a înjunghiat-o de peste 100 de ori, apoi a decapitat-o, într-un acces de furie. Femeia în vârstă de 27 de ani a fost găsită nevinovată de crimă, potrivit unui tribunal din statul New South Wales. În schimb a fost găsită vinovată pentru omor prin imprudenţă.

Jessica Camilleri și-a ucis mama într-un acces de furie
Jessica Camilleri și-a ucis mama într-un acces de furie - NSW POLICE, FACEBOOK
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Rita Camilleri, o femeie în vârstă de 57 de ani, a fost ucisă cu cruzime de propria fiică, după ce a plătit 2.000 de dolari pentru ca aceasta sa să fie exorcizată ca să "scape de obsesia pentru filmele horror". 

Avocatul tinerei susține că tânăra suferă de autism, dislexie și alte tulburări mintale care au împins-o să-și mutileze mama, apoi să o ucidă, așa cum a văzut în filmele de groază, scrie New York Post.

Timp de șapte zile, judecătorii au fost nevoiți să asculte detaliile privind crima îngrozitoare. Ulterior, aceștia au aflat că Jessica era pasionată de filmele horror precum “Texas Chainsaw Massacre” și “Jeepers Creepers”. Sora tinerei a declarat că aceasta revedea scenele violente, în special momentele în care victimele erau mutilate. 

Psihiatrul criminalist David Greenberg a mărturisit, de asemenea, că Camilleri era conștientă că își ucide mama, dar că tulburările sale mintale au impiedicat-o să-și controleze furia.

Inițial, Camilleri le-a declarat procurorilor că a acționat acționat în legitimă apărare, apoi a recunoscut că ideea crimei i-a venit după ce a revăzut unul dintre filmele preferate.

"Îmi aduc aminte când am înjunghiat-o. Nu mă puteam opri", a fost declarația femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O tânăra și-a ucis mama cu cruzime, după ce femeia a plătit 2.000$ pentru ca fiica sa să fie exorcizată