Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O treime din ţară, sub cod galben de ninsori abundente în următoarele ore. Începând de sâmbătă, vremea se schimbă din nou

Astăzi, până la ora 11.00, 14 judeţe din centrul şi nord-estul României se află sub un cod galben de ninsori abundente.

de Redactia Observator

la 15.02.2018 , 08:14

Astăzi, până la ora 11.00, 14 judeţe din centrul şi nord-estul României se află sub un cod galben de ninsori abundente.

Este vorba de judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Covasna, Braşov, Bacău,Vaslui, Iaşi, Neamţ, Harghita, Suceava şi Botoşani. 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit informării ANM, vor fi ninsori temporar însemnate cantitativ (în general 20…25 l/mp) cu depunere de strat de zăpadă consistent vor fi în estul Carpaților Meridionali, în Carpații Orientali, în cea mai mare parte a Moldovei și local în nordul Munteniei.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 45…50 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, în special în Carpații de Curbură, cu rafale de peste 70 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă.

Cum va fi vremea în ţară

Joi

Nori, predominant ninsori si ghetus în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali. În restul teritoriului izolat predominant ploi.Vant în sud-est şi în zona Carpaţilor de Curburã. Maxime între -1 grad în nordul Moldovei şi 8 grade în regiunile sudice, iar minime între -8 şi 0 grade. 

Vineri 

Vreme uşor mai caldã în regiunile sudice. Maxime între 1 grad în estul Transilvaniei şi 9 grade în Lunca Dunãrii, iar minime între -8 şi 0 grade.Doar noaptea, pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formã de ninsoare şi lapoviţã, în vestul, centrul şi nordul ţãrii şi cu totul izolat în sud. Vant pe creste.

Sâmbătă

Mai cald in sud si sud-vest. Maxime între 1 şi 10 grade, iar minime între -8 şi 3 grade. Spre searã şi noaptea apar precipitatiile. In nord-vest, centru şi nord vor predomina ninsorile, iar în sud-vest şi pe arii restrânse în zonele deluroase din rest vor fi mixte. Vânt în est, sud-est şi la munte. 

Cum va fi vremea în Bucureşti

Joi

Nori, 5 grade Celsius

Vineri

Uşor mai cald, variabil, 8 grade Celsius

Sâmbătă

Cald, 7 grade Celsius.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O treime din ţară, sub cod galben de ninsori abundente în următoarele ore. Începând de sâmbătă, vremea se schimbă din nou