Antena Meniu Search
x

O troita ridicata in memoria lui Sergiu Nicolaescu a fost dezvelita la Buftea

Apropiatii lui Sergiu Nicolaescu s-au adunat ieri la Buftea, unde a fost dezvelita o troita ridicata in memoria regizorului

Vezi și

Iolanda Nicolaescu spune ca testamentul pe care il invoca cumnata sa este fals. Daca judecatorii ii vor da dreptate ar putea obtine pana la o treime din averea regizorului.

Acesta este un spectacol pe care Sergiu Nicolaescu n-ar fi vrut sa-l regizeze. La sase luni de la moartea lui, cele doua femei din viata maestrului se razboiesc pe avere. Sora a contestat in instanta testamentul in urma caruia sotia a mostenit tot. Doua case, un teren, 400.000 de euro in conturi si drepturile de autor de pe urma filmelor vandute. Procesul incepe astazi, iar Dana Nicolaescu nu pare sa aiba emotii.

Aceasta a venit la Buftea. In numele regizorului a fost ridicata o troita, asa ca cei care l-au iubit pe maestru i-au adus o floare si un gand bun. Sotia lui le-a cules pe toate, dar a stat departe de ochii presei. Din viata lui exceptionala, Sergiu Nicolaescu ne-a lasat noua filmele, iar Iolandei doar amintirile. Femeia cu care a impartit tot, sora lui, nu apare acum in testament.

Un grafolog va scoate la iveala adevarul. Daca testamentul va fi anulat, sora lui Sergiu Nicolaescu ar putea castiga cel mult o treime din averea regizorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O troita ridicata in memoria lui Sergiu Nicolaescu a fost dezvelita la Buftea