Antena Meniu Search
x

Oameni îngroziți lângă mașina pe care a căzut un stâlp, la Cristur: "E un copil acolo, are 2-3 ani!" (video)

Oameni îngroziți lângă mașina pe care a căzut un stâlp, la Cristur, au fost surprinși imediat după teribilul accident. "E un copil acolo, are 2-3 ani!", se aude o femeie pe imaginile filmate în Hunedoara.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.07.2020, 12:54

Un șofer tânăr a murit nevinovat, strivit de stâlp Vezi și
  • Un camion a intrat într-un stâlp și l-a aruncat peste o Mazda.
  • Șoferul autoturismului a murit pe loc.

Oameni îngroziți lângă mașina pe care a căzut un stâlp, la Cristur, au fost surprinși imediat după teribilul accident. "E un copil acolo, are 2-3 ani!", se aude o femeie pe imaginile filmate în Hunedoara.

Un accident cumplit a avut loc marți de dimineață la Cristur, în Hunedoara, un bărbat de 31 de ani fiind ucis în mașina care staționa într-o parcare, pe marginea șoselei. Un TIR scăpat de sub control a rupt un stâlp și acesta a căzut peste o Mazda 3 oprită, în care la volan era șoferul, 31 de ani, iar în mașină mai era un copil de 2-3 ani.

Martorii au povestit că șoferul camionului de mare tonaj circula haotic și cu viteză, iar mai multe mașini au oprit de urgență în afara carosabilului, pentru a se feri din calea lui. Din păcate, cursa acestuia s-a încheiat într-un stâlp de beton pe care l-a rupt și l-a prăbușit peste mașina staționată.

"La fața locului s-a găsit o victimă încarcerată, în stop cardio-respirator. S-a descarcerat, iar la evaluare prezenta leziuni incompatibile cu viața – fractură cervicală, fracturi craniene multiple. S-a declarat decesul și s-a predat către medicina legală.", a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

Poliția a anunțat care a fost dinamica tragediei: "Marţi, la ora 09:59, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DJ 687 în localitatea Cristur a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani din judeţul Alba, în timp ce tracta cu o autoutilitară o semiremorcă, la intersecţia DJ687 cu DC 123 din localitatea Cristur, nu a adaptat viteza de deplasare pe acel sector de drum, a frânat şi a intrat în derapaj, lovind un stâlp de iluminat public aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers, axesta căzând peste un autoturism care se afla în parcarea situată în faţa unui imobil, aşteptând să dea prioritate de circulaţie faţă de autoutilitară.În urmă acestui accident, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea Cristur. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă.", a informat Cara Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Oameni îngroziți lângă mașina pe care a căzut un stâlp, la Cristur: "E un copil acolo, are 2-3 ani!" (video)