Antena Meniu Search
x

Oamenii dintr-un sat dâmboviţean au ieşit duminică seara pe străzi cu bâte, furci şi topoare! Poliţiştii şi jandarmii trag focuri de armă (VIDEO)

Oamenii din Bumbuia nu mai au linişte! Ursul intră în gospodării şi face ravagii. Un câine a fost grav rănit, după ce sălbăticiunea l-a atacat în lanţ.

Oamenii din Bumbuia nu mai au linişte! Ursul intră în gospodării şi face ravagii. Un câine a fost grav rănit, după ce sălbăticiunea l-a atacat în lanţ. De frică, localnicii au ieşit în stradă cu bâte, furci şi topoare. La faţa locului sunt poliţişti şi jandarmi care trag focuri de armă, în speranţa că-l vor speria şi că va părăsi satul. În zadar, însă.

Primarul Radu Georgescu a declarat că întreaga comunitate este disperată şi că aşteaptă ajutorul urgent al autorităţilor. Tot el ne-a povestit că a luat legătura cu prefectul Antonel Jîjîie, care i-a spus că luni dimineaţă se va încerca tranchilizarea fiarei. Până atunci însă, se poate întâmpla o nenorocire, având în vedere că animalul sălbatic se află chiar printre oameni.

Am aflat, de asemenea, că acum câteva zile, ursul a vizitat şi casa unui găeştean, spre Arsuri, încercând să atace câinele. Omul tocmai se întorcea acasă cu maşina şi a aprins farurile, proiectoarele, a ambalat motorul şi a claxonat. După câteva minute de groază, a reuşit să pună ursul pe fugă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

sursa: cronica-gaestiului.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Oamenii dintr-un sat dâmboviţean au ieşit duminică seara pe străzi cu bâte, furci şi topoare! Poliţiştii şi jandarmii trag focuri de armă (VIDEO)