Antena Meniu Search
x

Video Observator a arborat drapelul pe Vârful Moldoveanu, "Acoperişul României"

Un munte de respect. Asta simtim, multi dintre noi, pentru pamantul romanesc. Asta simt şi cei pentru care crestele, culmile şi văile noastre nu mai au niciun secret, pentru că sunt unii dintre cei mai experimentaţi alpinişti, jandarmii montani. 

Andreea Ţopan
de Andreea Ţopan

la 01.12.2022, 13:39

Vezi și

 Într-un demers inedit, de Ziua Naţională, împreună cu Jandarmeria Montană Brasov şi cu colegul nostru Răzvan Petrescu i-am însoţit pe militarii care au arborat drapelul pe "acoperişul" României, Vârful Moldoveanu. Îi cunoaştem mai bine pe cei care îmbracă zilnic haina militară şi, prin ei, redescoperim frumuseţea Alpilor Transilvaniei. 

 Colonel Cristian Elly Paliștan, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean "Nicolae Titulescu" Brașov: Obiectivul principal este să punem drapelul pe vârf, dar să ajungem în siguranţă de unde am plecat. 

Drapelul, arborat pe Vârful Moldoveanu, "Acoperişul României"

Andreeea Țopan, reporter Observator: Am demarat impreuna acest demers pentru ca să-i ajutăm pe cei care se uită la noi să descopere locuri frumoase din România, să vină mult mai bine pregătiţi, mult mai bine echipaţi, astfel încât dumneavoastră, cu toţii, să aveţi cât mai puţine intervenţii. 

Pe acelaşi subiect

Andreeea Țopan, reporter Observator: Ce simţi tu când eşti singur pe munte?

Căpitan Deleanu Tudor, comandantul Detaşamentului 6 Jandarmi Predeal: Libertate, bineînţeles.

Îmi dă energie pentru a doua zi, după ce mi s-au aşezat gândurile. Dezvolt altfel a doua zi, la locul de muncă. Sunt mult mai închegat din toate punctele de vedere. 

Andreeea Țopan, reporter Observator: Ne-am atins obiectivul pentru care am venit, am reuşit cu ajutorul vostru, vă mulţumim! La multi ani, România!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Observator a arborat drapelul pe Vârful Moldoveanu, "Acoperişul României"