Antena Meniu Search
x

Octavian Ursulescu, după moartea actriţei Cristina Stamate: 'Teatrul de revistă pierde în câteva zile două stele strălucitoare. La revedere, Cristina!'

Octavian Ursulescu a declarat că Teatrul de revistă Constantin Tănase pierde două stele strălucitoare în doar câteva zile, la aflarea veştii tragice.

Unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de televiziune şi evenimente din România, Octavian Ursulescu, a declarat că Teatrul de revistă Constantin Tănase pierde două stele strălucitoare în doar câteva zile, la aflarea veştii tragice privind moartea actriţei Cristina Stamate.

Ursulescu a declarat în direct, la Antena 3, că starea de sănătate a actriţei Cristina Stamate se degrada pe zi ce trece, însă spera într-o minune.

Acesta subliniază că actriţa ieşise de cativa ani din lumina reflect, iar lumea poate nu stia ce s-a întâmplat.

Trebuie sa ramana in memoria publicului, bineînteles ca o actrita de revista, senzationala, dar si prin poeziile de mare tandrete scrise pentru ea de Aurel Sorin. Între numerele comice, dansuri, mereu venea cu o lacrima, un cantec sau poezie trista ca viata nu e numai bucurie, a afirmat Octavian Ursulescu.

Pe acelaşi subiect

Apropiat generaţiei de aur a filmului şi teatrului românesc, Ursulescu o descrie pe Cristina Stamate drept o actriţă cu o energie copleşitoare.

OCTAVIAN URSULESCU:

Teatrul Constantin Tanase pierde in cateva zile doua stele stralucitoare, e o lovitura extraordinara. Amintirea cea mai frumosa este zambetul coplesitor, ochii aceia pe care ii indrepta catre noi. LA REVEDERE, CRISTINA!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Octavian Ursulescu, după moartea actriţei Cristina Stamate: 'Teatrul de revistă pierde în câteva zile două stele strălucitoare. La revedere, Cristina!'