Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel, sfârşit după moartea Cristinei Stamate: "M-am săturat! Îl rog pe Dumnezeu să se oprească!"

După ce ieri şi-a condus pe ultimul drum prietena şi colega de scenă, Alexandru Arşinel a primit o nouă veste tristă: Cristina Stamate s-a stins din viață.

Suferință groaznică pentru actorul Alexandru Arșinel! După ce ieri şi-a condus pe ultimul drum prietena şi colega de scenă, actorul a primit o nouă veste tristă: Cristina Stamate s-a stins din viață în această dimineață, în urma unor grvae probleme de sănătate.

"O lovitură după alta și cred că numai publicul o să poată să ne scoată din starea asta ca sa putem să trecem peste. M-am săturat, îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai rezistăm. Cristina a fost o mare actriță, am jucat cu ea.

De vreo doi ani de zile, durerile au pus stăpânire pe ea. Un om și o actriță deosebită. Cristina era o sufletistă cum nu există. Unele jeguri, unele jigodii au năvălit peste mine când am făcut transplantul, iar ea a sărit în apărarea mea spunând că și eu am dreptul la viață ca toți oamenii de pe stradă. Era foarte, foarte corectă.

Nu știu cum de i-a luat Dumnezeu puterile pentru că ea era de neoprit. Era tot timpul la mine în birou să mă întrebe: ce mai jos, ce mai punem?

Am convingerea că oamenii ne vor sprijini să ieșim la liman, că publicul Teatrului Constantin Tănase nu ne vor trage înapoi", a declarat Alexandru Arşinel la Antena3.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alexandru Arşinel, sfârşit după moartea Cristinei Stamate: "M-am săturat! Îl rog pe Dumnezeu să se oprească!"