Antena Meniu Search
x

Video Ocupată să mănânce la volan, a intrat în faţa TIR-ului. Tânăra de 20 de ani ieşise de la serviciu şi se întorcea spre casă

O clipă de neatenţie ar fi putut sa o costa viaţa! O tânără de 20 de ani, care ar fi mâncat în timp ce conducea pe o şosea din Mureş, a intrat fără să-şi dea seama pe contrasens şi s-a izbit de un TIR. A fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru ca aceasta să fie scoasă din maşina avariată.

de Sorin Tanţoş

la 15.04.2021, 09:25

Vezi și

Tânăra de 20 de ani ieşise de la serviciu şi se întorcea spre casă. Martorii spun că aceasta ar fi avut mâncare în maşină şi, atunci când s-a aplecat să guste din ea, a intrat pe contrasens, fix în faţa unui TIR. 

Nechita Sorin Paul, șoferul TIR-ului: Am facuit flash-uri cu farurile am franat si deodata m-am trezit cu ea. Am vazut o punga cu mancare si avea mancare pe jos pe acolo.

"M-a sunat hai ca am facut accident in Coruca", a declarat prietenul victimei.

Tânăra a rămas încarcerată după impact

Pe acelaşi subiect

A fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru ca tânăra să fie scoasă din maşină. A fost transportată apoi la spitalul din Târgu Mureș pentru îngrijiri medicale.

Plutonier adjutant Dorin Florea, șef garda intervenția detașamentul Târgu Mureș: În momentul sosirii fortelor persoara era in stare de constienta in urma evaluarii medicale a fost declarata cod rosu prin acelasi cod a fost trabnsportata si la UPU.

Accidentul s-a produs pe un drum cu probleme.

Localnicii spun că sunt frecvent martorii unor accidente rutiere grave în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ocupată să mănânce la volan, a intrat în faţa TIR-ului. Tânăra de 20 de ani ieşise de la serviciu şi se întorcea spre casă