Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dacie ruptă în două pe un drum din Tulcea, şoferiţa a murit pe loc în maşina făcută praf într-un copac

Imagini cumplite pe un drum din Tulcea, între localităţile Topolog și Saraiu, unde o Dacie s-a rupt în două după ce şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac. Femeia de 52 de ani a murit pe loc. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.04.2021, 12:42

  • Echipele de prim-ajutor sosite la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul femeii.
  • Cercetările continuă în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și circumstanțelor care au dus la producerea tragediei.

Tragedia s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 9.00.

IPJ Tulcea

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că o femeie de 52 de ani, în timp ce conducea o Dacie pe DN22, din direcția Topolog către Saraiu, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.

IPJ Tulcea

Pe acelaşi subiect

"În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu un  copac, pe DN22, din direcția Topolog către Saraiu. În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea. Din primele verificări a rezultat faptul că un auto condus de o femeie de 52 de ani din localitatea Dăeni, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului", a transmis IPJ Tulcea într-un comunicat.

Şoferiţa a murit după impact

Pentru şoferiţă nu s-a mai putut face nimic. 

IPJ Tulcea

Echipele de prim-ajutor sosite la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

"În jurul orei 9.00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitatea Topolog și Saraiu. În accident a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

La fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

În urma accidentului rutier a rezultat o victimă încarcerată. Pompierii au procedat pentru extragerea victimei, în vârstă de 53 ani. Din nefericire, femeia, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul. De asemenea, au fost prezenți la locul evenimentului 2 echipaje de pompieri din cadrul ISU „Dobrogea” Constanța și lucrători din cadrul IPJ Tulcea", au comunicat cei de la ISU Tulcea.

IPJ Tulcea

Cercetările continuă în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și circumstanțelor care au dus la producerea tragediei.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dacie ruptă în două pe un drum din Tulcea, şoferiţa a murit pe loc în maşina făcută praf într-un copac