Antena Meniu Search
x

Galerie foto Remorca unui TIR s-a desprins şi a rămas agăţată de un pod, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, după explozia unui cauciuc

Circulație cu restricții pe autostrada A1 Sibiu-Devaautostrada A1, după ce un TIR format din cap tractor și semiremorcă basculabilă a făcut explozie la un cauciuc. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției, iar remorca s-a desprins și a rămas agățată de un pod.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.04.2021, 07:39

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 338, în zona municipiului Orăștie, județul Hunedoara, un ansamblu de vehicule a acroșat cu bena un pod.

facebook.com/DRDP.Timisoara

Ulterior vehicolul a pătruns pe sensul opus de mers și a rămas imobilizat pe carosabil. Bena ansamblului rutier este ruptă, agățată de pod. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

facebook.com/DRDP.Timisoara

Pe acelaşi subiect

Traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și banda 1 pe sensul către București, dar și pe a doua bandă pe sensul către Deva. Nu sunt valori ridicate de trafic în zona, acționându-se pentru eliberarea părții carosabile.

"Circulație cu restricții pe autostrada #A1, la km 339, în apropiere de Orăștie, pe sensul de mers spre Sibiu, în urma unui accident. Un autotren format din cap tractor și semiremorcă basculabilă, fără încărcătură, a făcut explozie la un cauciuc, șoferul a pierdut controlul asupra direcției, iar remorca s-a desprins și a rămas agățată de un pod. Traficul se desfășoară pe banda 1 și pe cea de urgență pe ambele căi, dar banda a 2-a este închisă pe amândouă sensurile de circulație, spre Sibiu și spre Nădlac", a scris și DRDP Timișoara pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Plouă pe mai multe drumuri din țară

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea, carosabilul fiind umed, iar vizibilitatea și valorile de trafic sunt normale.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Remorca unui TIR s-a desprins şi a rămas agăţată de un pod, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, după explozia unui cauciuc