Antena Meniu Search
x

Video Ofertele de Valentine's Day pregătite de hotelierii de pe malul mării. Preţul pentru o singură noapte

De Valentine's Day, cei care s-au pregătit din timp sunt acum la mare, una dintre cele mai romantice destinaţii. O plimbare pe malul mării, o cină la restaurant, plus o vitzită la spa. Sunt experienţe care merită toţi banii, ne-au spus astăzi şi turiştii, şi hotelierii.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 14.02.2024, 20:58

Vezi și

Marian şi Dorina sunt împreună de 40 de ani şi îşi sărbătoresc iubirea cu orice ocazie. De Valentine's Day, i-am găsit pe litoral, mai îndrăgostiţi ca niciodată. "Eu aveam 18 ani, soţul meu 20. Eram în ultimul an de liceu. A fost foarte frumos. Am fost prieteni 4 ani, după ne-am căsătorit. Împreuna de 40 de ani. Chimie la prima vedere. Da, a fost dragoste la prima vedere. Şi asta ne-a ţinut împreuna atâţia ani", a declarat Dorina. "Viaţa este prea scurtă să fii supărat", spune Marian.

Hotelierii de la malul mării se întrec în oferte care mai de care mai tentante

Să nu te iei prea în serios şi să ai răbdare cu tine şi cu partenerul. Acestea sunt secretele care, spun ei, ţin doi oameni împreună. Şi bineînţeles, contează şi micile gesturi şi dovezi de iubire. "În fiecare an am surprins-o cu ceva plăcut. Îi ofer un card cadou pentru a completă relaxarea, un card pentru masaj", a declarat Marian. "Cea mai bună surpriză şi mă simt foarte bine. Pe lângă kinetoterapie fac şi masajul de relaxare care mă ajută foarte mult şi îi mulţumesc în felul acesta. Florile nu lipsesc niciodată", a declarat Dorina.

Hotelierii de la malul mării se întrec în oferte care mai de care mai tentante. De la o simplă cină romantică, până la un adevărat răsfăţ coporal. "Ei pot surprinde oferind un stil de viaţă sănătos în dar. Mare succes au abonamentele la masaj, dar şi şedinţele de aquagym şi aquabike în piscină precum şi acele şedinţe cu vacum intermitent pentru masajele anticelulitice, mai ales pentru doamne", a declarat Anamaria Gudu, manager marketing clinica medicala. "Am pregătit oferte speciale care includ cazare cu mic dejun pentru o noapte sau două, o cină romantică, primire surpriză şi pachete speciale pentru terapiile spa. Ofertele încep de la 800 de lei pentru o noapte", a declarat Raluca Dumitraşcu, manager hotel.

Există oferte şi pentru cei care vor o privelişte de toţi banii în camera de hotel. "Sentimentul că poţi privi marea este atât romantic cât şi relaxant. Am pregătit zona de spa, cu jacuzzi şi saună uscată cu privelişte superbă şi zonă de relaxare", a declarat Diana Tudorache, managerul unui hotel. Doar 17% dintre români sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor pe 14 februarie, arată ultimele sondaje. Cei mai mulţi români aşteaptă varianta tradiţională, Dragobetele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ofertele de Valentine's Day pregătite de hotelierii de pe malul mării. Preţul pentru o singură noapte