Antena Meniu Search
x

Olandezul care ar fi ucis o fetiţă în Dâmboviţa, atras în România de "femeile frumoase şi băutura ieftină"

Criminalul olandez a fost în România şi înainte de 2016!  Mai exact în 2014, când a primit premiu o excursie la Iaşi, după ce a cîştigat un concurs organizat de firma IT la care lucra. Între timp, apar noi mărturii despre obsesiile lui bolnave.

de Redactia Observator

la 30.09.2019, 20:32

Vezi și

Criminalul olandez a fost în România şi înainte de 2016!  Mai exact în 2014, când a primit premiu o excursie la Iaşi, după ce a cîştigat un concurs organizat de firma IT la care lucra. Între timp, apar noi mărturii despre obsesiile lui bolnave. Un prieten bun şi fosta soţie dezvăluie motivele pentru care olandezul s-a îndrăgostit de România: femeile frumoase şi băutura ieftină.

24 februarie 2014. O firmă de IT din Olanda, care îl avea ca angajat pe Visscher, anunţa pe Facebook câştigătorii unei competiţii de fotografie. 

Premiul oferit era o vacanţă într-o ţară unde firma organizatoare avea sediu.

Întâmplarea a făcut ca excursia cadou să fie în România. Aşa se face că Visscher s-a îndrăgostit de ţara noastră la Iaşi. De aici, olandezul a început, aparent anual, cam în aceeaşi perioadă, să viziteze România în toate colţurile ei. 

Februarie 2014, iulie 2016, august 2017, iulie 2018 şi, într-un final, septembrie 2019. Anchetatorii au descoperit că, în cele trei zile în care a stat în ţara noastră la ultima vizită, olandezul s-a învârtit în jurul Bucureştiului 800 de kilometri.

Fosta soţie spune că "stiam despre călătoriile lui în România. Mergea des în România. Nu mi-a spus niciodată de ce. De fiecare dată când îl întrebam spunea că se duce în scop profesional". 

Este declaraţia fostei soţii a lui Visscher. L-a întâlnit cu mulţi ani în urmă şi s-au căsătorit după câteva luni de la prima întâlnire. 

Fosta soţie a lui Johannes continuă cu dezvăluirile: "Ştiu că a fost câţiva ani în puşcărie şi TBS, ca un spital pentru pacienţi cu probleme psihice, dar ştiu că a luat tratament. Era o persoană ciudată, cu un trecut ciudat. Ne-am despărţit şi nu am mai ţinut legătura". 

Şi unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, tot sub protecţia anonimatului, a povestit de ce era îndrăgostit olandezul de România: femei frumoase şi băutură ieftină 

Prietenul lui Johannes spune că "Joop era un afemeiat, era mereu în contact cu multe femei. L-am perceput ca pe un tip lipsit de empatie. Nu-i părea rău că răneşte. În România îi plăcea mult. Mi-a povestit, la un moment dat, că se poartă urât cu femeile, le înşeală, le agresează, pentru că aşa a făcut şi tatăl lui şi i se pare normal".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Visscher câştiga bine, spun apropiaţii lui, şi dorea întotdeauna să lase impresia unei vieţi extravagante. În urmă cu câţiva ani s-a filmat în timpul unei vacanţe la Miami, la o petrecere exclusivistă pe un yacht de lux. 

Procurorii verifică şi traseele olandezului din vestul ţării, spun surse din anchetă. În special zona Arad şi Oradea. În plus, toate computerele şi telefoanele lui Visscher din Olanda vor ajunge în România pentru percheziţia informatică. 

Specialiştii cred însă că e greu de crezut că vor găsi informaţii, dat fiind faptul că un IT-ist cu experienţa lui ştie cum să-şi ascundă urmele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Olandezul care ar fi ucis o fetiţă în Dâmboviţa, atras în România de "femeile frumoase şi băutura ieftină"