Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Olimpicul din Drobeta care şi-a înjunghiat colega pe stradă, arestat pentru 30 de zile. A povestit cum a vrut s-o omoare pe fata pentru care făcuse o obsesie

Olimpicul din Drobeta-Turnu Severin care şi-a înjunghiat iubita, si ea eleva eminenta apoi a încercat să se sinucidă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După ce a ieşit din spital, băiatul ar fi povestit în detaliu anchetatorilor planul prin care voia să-i ia viaţa fetei de care era îndrăgostit

de Redactia Observator

la 05.03.2024 , 19:55

Adolescentul olimpic a intrat cu ochii în pământ la instanţă, înainte de a-i decide arestul pentru 30 de zile. În faţa camerelor, nu a dat nicio declaraţie. În urmă cu o săptămână, tânărul de 17 ani şi-a atacat colega pentru care, potrivit apropiaţilor, făcuse o obsesie.

Gheorghe Ciocan, procuror: Planul iniţial i s-a schimbat, întrucât în drum spre şcoală s-a întâlnit cu persoana vătămată în zona Castelului de Apă, iar în urma unei discuţii a scos cuţitul din ghiozdan şi i-a aplicat multiple lovituri.

Orbit de furie, tânărul a urmărit-o şi a lovit-o din spate

Vezi și

Fapta îngrozitoare s-a petrecut la doar un kilometru distanţă de liceul în care cei doi învăţau. Cei doi s-au aşezat pe o bancă şi, după o discuţie aprinsă, adolescenta s-a ridicat să plece. Orbit de furie, tânărul a urmărit-o şi a lovit-o din spate.

Pe acelaşi subiect

Apoi a vrut să-şi pună capăt zilelor. Amândoi au ajuns în stare gravă la spital. Norocul fetei a fost că a avut o geacă groasă şi astfel a scăpat cu viaţă. Este încă în stare de şoc şi are nevoie de consiliere psihologică.

Sorin Crudiu, avocatul fetei: Depăşeşte uşor, uşor această situaţie nefericită. Sperăm să depăşească şi să nu rămână cu foarte multe sechele.

Atacul a îngrozit întreaga comunitate din Drobeta-Turnu Severin. Adolescenţii sunt colegi de clasă şi doi dintre cei mai buni elevi ai "Colegiului Naţional Traian" din oraş. În 2022, fata a fost admisă la liceu cu media 10. Cei doi erau olimpici şi scriau la revista liceului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Olimpicul din Drobeta care şi-a înjunghiat colega pe stradă, arestat pentru 30 de zile. A povestit cum a vrut s-o omoare pe fata pentru care făcuse o obsesie