Antena Meniu Search
x

Video Robert, olimpicul din Drobeta care şi-a înjunghiat pe stradă colega de clasă, a povestit cum a pus la cale planul diabolic. Băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Olimpicul din Drobeta-Turnu Severin care în urmă cu o săptămână şi-a înjunghiat colega de clasă, apoi a încercat să se sinucidă a ajuns în faţa anchetatorilor. După zile întregi de recuperare a fost dus la audieri, apoi reţinut pentru 24 de ore. Cu privirea pierdută a povestit pas cu pas cum a pus la cale planul, dar şi cum a vrut să îşi ia viaţa. Victima lui are acum nevoie de consiliere psihologică. Atenţie! Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.    

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 08:11

Vezi și

De ce aţi înjunghiat fata?

De ce ţi-ai atacat colega? Îţi pare rău?

Cu faţa acoperită de o mască şi cu gluga pe cap, olimpicul de 16 ani a ajuns din salonul de spital direct la audieri. În fața anchetatorilor, a încercat să își justifice gestul. În urmă cu o săptămână Robert a pus la cale, în detaliu, planul diabolic.

După ce a stat la primele trei ore, a plecat acasă de unde a luat un cuţit cu ajutorul căruia să îşi atace colega pentru care, potrivit unor aproiaţi, făcuse o obsesie. 

Pe acelaşi subiect

Gheorghe Ciocan, procuror: Planul iniţial i s-a schimbat, întrucât în drum spre şcoală s-a întâlnit cu persoana vătămată în zona Castelului de Apă, iar în urma unei discuţii a scos cuţitul din ghiozdan şi i-a aplicat multiple lovituri. 

După câteva ore în care a dat explicaţii în faţa procurorilor, a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Sorin Crudiu, avocatul fetei: Cercetat pentru tentativă la omor calificat şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, infracţiune aflată în concurs.

În 2022, adolescenta a fost admisă la liceu cu media 10

La un kilometru distanţă de liceul unde invaţă, aproape de Castelul de Apă din centru, tânărul nu şi-a mai putut stăpâni furia. După ce au discutat câteva minute pe o bancă, adolescenta a plecat. Orbit de furie, tânărul a pornit pe urmele ei şi a atacat-o brutal. Când şi-a dat seama ce a făcut, atacatorul a vrut să se sinucidă. Ambii au ajuns la spital în stare gravă. 

Sorin Crudiu, avocatul fetei: Depăşeşte uşor, uşor această situaţie nefericită. Sperăm să depăşească şi să nu rămână cu foarte multe sechele.

Atacul a îngrozit întreaga comunitate din Drobeta-Turnu Severin. Adolescenţii sunt colegi de clasă şi doi dintre cei mai buni elevi ai "Colegiului Naţional Traian" din Drobeta-Turnu Severin. În 2022, adolescenta a fost admisă la liceu cu media 10. Cei doi erau olimpici şi scriau la revista liceului. Astăzi, tânărul de 16 ani va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Robert, olimpicul din Drobeta care şi-a înjunghiat pe stradă colega de clasă, a povestit cum a pus la cale planul diabolic. Băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore