Antena Meniu Search
x

Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru, tonici şi energici încă de la trei dimineaţa

În fiecare dimineaţă, de luni şi până vineri, între 6 şi 8, telespectatorii Antenei 1 afla primele ştiri ale zilei de la Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru, prezentatorii Observatorului matinal.

 Dar nu toată lumea ştie care este, de fapt, programul lor zilnic şi cum reuşesc să fie atât de tonici şi de bine dispuşi încă de la primele ore ale dimineaţii.

Şi dacă pui pe lista tabieturile lor, constaţi, că după un an de când împart acelaşi pupitru, sunt şi pe “aceeasi lungime de minut”.

Ora 3:20 În timp ce Vali îşi pregateşte un suc de portocale, morcovi si telina, Olivia este încă în pat şi îşi organizează în minte activităţile din ziua respectivă.

Ora 3:30 Ştiristul fredoneaza muzica italienească în timp ce se bărbiereşte, iar Olivia îşi pregăteste un suc proaspat de grapefruit, banane şi căpşuni.

Ora 3:40 Vali face o încălzire de cinci minute, încheieturi şi picioare prin care se dezmorţeşte, timp în care Olivia îl hrăneşte pe căţelul Fitzy ei.

Ora 4:00 In drum spre Observator, Valentin asculta muzica rock care ii incarca bateriile, iar stirista prefera sa asculte muzica la maximum, timp in care face exercitii pentru a-si incalzi vocea.

Ora 4:20 Ajunsi la redactie, Vali si Olivia pregătesc ştrile din cadrul Observatorului matinal şi se pun la curent cu ultimele ştiri întămplate peste noapte. Mailuri, site-uri de ştiri, o cafea alături de colegi, ca apoi, la ora 5.00 fiecare dintre ei să se îndrepte spre cabina de machiaj.

La ora 6:00 fix Olivia Păunescu si Valentin Butnaru dau „Buna dimineaţa” românilor în cadrul primul Observator al zilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru, tonici şi energici încă de la trei dimineaţa