Antena Meniu Search
x

Om de afaceri din Ilfov, dispărut de 2 săptămâni. Bărbatul a lăsat un mesaj misterios

De două săptămâni, un bărbat este de negăsit, cu tot cu maşina pe care o conducea, iar familia lui e disperată. Rudele cred că totul are legătură cu o afacere cu jocuri de noroc, după ce omul instalase mai multe aparate electronice într-un local pe care îl deţine.

Vezi și

De două săptămâni, un bărbat este de negăsit, cu tot cu maşina pe care o conducea, iar familia lui e disperată. Rudele cred că totul are legătură cu o afacere cu jocuri de noroc, după ce omul instalase mai multe aparate electronice într-un local pe care îl deţine.

Marinel Purcel a fost văzut ultima oară pe 23 aprilie, la barul pe care îl deţine, în comuna Berceni. 

Mă întorc, acesta e mesajul lasat de barbat pe o hartie in usa magazinului. A plecat catre masina si apoi intr-o directie ramasa necunoscuta de exact doua saptamani.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere sunt ultimele indicii despre bărbat. Omul a făcut mai multe manevre cu maşina şi a oprit să-şi roage un prieten să-i cumpere ţigări.

Soţia bărbatului spune că nu s-au certat în ziua dispariţiei. Dar, spre seară, omul nu a mai răspuns nimănui la telefon. Recent, acceptase ca o firmă să monteze mai multe apararate de jocuri de noroc în barul său. 

Există o suspiciune care pleacă de la aceste aparate de jocuri. Banuiesc că cineva l-a chemat într-un punct anume ca să-i dea bani sau nu ştiu ce să facă, declară soţia bărbatului.

Femeia a căutat printre documente, dar nu ştie în ce condiţii s-a încheiat afacerea cu jocurile de noroc. Cei care administrează aparatele nu au mai trecut pe la bar din momentul dispariţiei bărbatului.

Soţia bărbatului dispărut:

Dacă era o sumă mai mare şi nu avea bani, soţul plătea cu banii lui din buzunar până când cei de la firmă spuneau că vin şi îi înapoiază banii. Eu am auzit că au fost în urmă şi câştiguri mai mari. 

Poliţiştii îl caută acum pe bărbat, dar spun că nu pot cere lista cu ultimele lui convorbiri, pentru că nu există un dosar penal.

Ciprian Romanescu, purtator de cuvant IPJ Ilfov:

Atât persoana, cât şi auto pe care l-a condus ultima dată sunt date în consemn la frontieră. Nu s-a întocmit niciun dosar penal cu privire la dispariţia bărbatului, neexistând indicii cu privire la săvârşirea unei infracţiuni care ar fi condus la dispariţia lui.

Bărbatul purta pantaloni albaştri şi o bluză neagră. Nu a luat nimic de acasă. Oricine are o informaţie despre el poate suna la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Om de afaceri din Ilfov, dispărut de 2 săptămâni. Bărbatul a lăsat un mesaj misterios