Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Oraşele în care se simte deja spiritul Crăciunului. Luminiţele au fost pregătite, deşi sunt temperaturi de primăvară

Mai sunt 64 de zile până la Crăciun, dar în Târgu Jiu şi Suceava se simte deja spiritul Sărbătorilor. Nu a nins, sunt temperaturi de primăvară chiar, dar în oraş au apărut deja decoraţiunile specifice. Autorităţile se grăbesc să decoreze pentru ca totul să fie pus la punct de 1 Decembrie când sunt ziua naţională şi alegeri parlamentare. 

de Diana Speretoiu

la 22.10.2024 , 17:54

Dacă ne-am lua după temperaturi, am spune că în Târgu Jiu vine primăvara. Decoraţiunile care au apărut prin oraş spun însă altă poveste. 

Mai sunt două luni până la Crăciun însă oraşul lui Brâncuşi se pregăteşte pentru sărbătoare. Acum sunt împodobiţi brazii în centrul municipiului. Zeci de mii de luminiţe se vor aprinde pe bulevardul pietonal pe 1 Decembrie.

Deşi până la geci groase, căciuli şi fulare mai trebuie să scadă câteva grade, oamenii văd partea bună a situaţiei. E vreme de tricou, dar timp suficient pentru a pregăti un Crăciun ca la carte. Bradul artificial, din păcate, va rămâne în depozit, acolo unde îl avem, dar angajaţii din primărie sunt pe teren pentru a găsi cel mai frumos brad pe care să-l aranjăm pentru sărbătorile de iarnă.

Vezi și

Şi la Suceava se lucrează la foc continuu

Pe acelaşi subiect

Mai sunt două luni până la Crăciun şi mai bine de o lună până la ziua naţională, dar pentru a crea o atmosferă magică e mult de muncă şi sunt milioane de luminiţe de instalat.

Montarea instalaţiilor se face atât pe timp de zi, cât şi noaptea. Toate ornamentele stradale de sărbătoare vor lumina oraşul începând cu 28 noiembrie de Ziua Bucovinei când va fi aprins oficial iluminatul stradal.

Şi magazinele au furat startul şi au intrat în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă. Pe rafturi au apărut deja primele decorațiuni de Crăciun.

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Evenimente » Oraşele în care se simte deja spiritul Crăciunului. Luminiţele au fost pregătite, deşi sunt temperaturi de primăvară