Antena Meniu Search
x

Oraşul din România care va fi decorat în culorile specifice Crăciunului. Organizatorii speră să atragă şi mai mulţi turişti

Pentru a simţi din plin magia sărbătorilor, designerii florali s-au gândit să decoreze cinci clădiri emblematice din centrul Oradei în culorile specifice Crăciunului. Una dintre acestea este chiar primăria oraşului, care va fi înconjurată de o fundă uriaşă de 17 metri înălţime şi 47 de metri lăţime.   

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 08:22

Vezi și

Patru clădiri-monument din centrul Oradei sunt împodobite zilele acestea cu decoraţiuni imense, de la funde şi brazi, până la urşi polari şi îngeri. Pentru primăria oraşului, artiştii florali au folosit mult roşu şi verde, culorile specifice Crăciunului.

Camelia Filip, organizator evenimente: Aici avem, în spatele meu, o să vezi o coroană care este uriaşă, de trei metri TAIE Avem globuri de 90 diametru, de 120, sunt uriaşe, tocmai ca să iasă foarte tare în evidenţă şi să se vadă de la distanţă. 

Mihai Banea, administrator Dacardi: Papionul va avea o mărime de 7 metri pe 2 metri, roşu bineînţeles, în ton cu evenimentul. Primăria va arăta exact ca un colet un colet pe care îl oferim orădenilor.

Palatul Episcopal Greco-Catolic este o altă clădire care urmează să îmbrace straiele de sărbătoare.

Pe acelaşi subiect

Orădenii sunt cei mai încântaţi

Camelia Filip, organizator evenimente: Am hotărât să mergem pe o temă un pic mai spirituală şi să identificăm palatul episcopal cu Naşterea Domnului. Am mers pe varianta de îngeri, de stele, un verset din Biblie care vesteşte Naşterea Domnului şi cu siguranţă o să fie o atracţie pentru toată lumea. 

Iar orădenii sunt cei mai încântaţi.

Localnică: Nu ne-am imaginat că o să iasă aşa de bine.

Localnică: Arhitectura este foarte bine combinată cu decorul, culorile şi tot, deci nu este un kitch. 

Organizatorii evenimentului cred că oraşul va atrage acum şi mai mulţi turişti.

 Camelia Filip: Oradea a crescut foarte mult în ultimii ani şi e clar că toată lumea e interesată de oraşul nostru şi de înfrumuseţarea lui.

Mihai Banea: Mesajul e unul de sărbătoare, în ton cu evenimentul, cu ceea ce începem să sărbătorim luna viitoare. 

Decoraţiunile şi luminiţele vor putea fi admirate în toată splendoarea începând cu această seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Oraşul din România care va fi decorat în culorile specifice Crăciunului. Organizatorii speră să atragă şi mai mulţi turişti