Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Oreste Teodorescu, audiat la DIICOT Ploiești în dosarul "cocaină pentru VIP-uri" (Video)

Oreste Teodorescu a ajuns la DIICOT Ploieşti, acolo unde este audiat în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri". Săptămâna trecută, au fost audiaţi de procurori Răzvan Ciobanu, Raluca Băduescu şi Elis Armeanca.

de Redactia Observator

la 16.07.2018 , 11:33

Oreste Teodorescu, audiat la DIICOT Ploiești în dosarul "cocaină pentru VIP-uri" Oreste Teodorescu, audiat la DIICOT Ploiești în dosarul "cocaină pentru VIP-uri" - captura video

Oreste Teodorescu a ajuns la DIICOT Ploieşti, acolo unde este audiat în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri". Săptămâna trecută, au fost audiaţi de procurori Răzvan Ciobanu, Raluca Băduescu şi Elis Armeanca.

În dosarul cocaină pentru VIP-uri, două persoane au fost arestate preventiv, iar o a treia este cercetată sub control judiciar.

Joi, la sediul DIICOT Ploieşti au fost audiaţi creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care are caitatea de suspect şi stilistul Raluca Bădulescu. Cei doi nu au făcut declaraţii la ieşirea din sediul Parchetului. Vineri, a fost audiat manelistul Elis Armeanca, acesta declarând, la ieşire, că are calitatea de martor.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

În urmă cu trei zile, Oreste scria pe Facebook că nu ştie se nimic despre acest dosar şi că a primit "doar" un telefon prin care a fost invitat astăzi la DIICOT Ploieşti. 

"Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu știu nimic! Nu am fost audiat, nu mi ‭‬ s-a comunicat nici o citație. Am primit doar un telefon de la numărul acesta ‭(0799) 106 127‬ de la care am fost invitat luni la Ploiești.

Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câțiva jurnaliști cu date 100%false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor

Am contactat avocatul și voi acționa in instanța pe toți cei care fac afirmații denigratoare și calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!

Iată răspunsul meu pentru “jurnaliști”

Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coada! Asemenea informatii sunt false 100%. Cereți surselor voastre sa ofere probele aferente, altfel este doar o încercare grosolana de compromitere! Atenție la claritatea informațiilor! Vi s-au spus despre Percheziții, consum de stupefiante, martor, acum înțeleg ca vi se creionează profilul unui traficant! Eu voi acționa in judecată pe absolut toți cei care afirma minciuni despre mine. in rest, va urez toate cele bune și sa va faceți profesiunea cu credință și in spiritul adevărului, altfel este doar o imensa și penibila manipulare!", a scris Oreste Teodorescu pe Facebook, în 13 iulie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Oreste Teodorescu, audiat la DIICOT Ploiești în dosarul "cocaină pentru VIP-uri" (Video)