Antena Meniu Search
x

Video Ororile unei adolescente de 15 ani din Covasna. Vândută de tată, a fost ținută sclavă și abuzată sexual vreme de doi ani

O adolescentă de 15 ani din Covasna a fost ţinută captivă şi exploatată sexual chiar cu ajutorul tatălui ei. Coşmarul fetei ar fi durat doi ani, din 2019 şi până în 2021. Conform procurorilor DIICOT, tânăra ar fi fost agresată, folosită pentru muncă şi traficată, iar în schimbul ei tatăl ar fi primit bani. 

de Redactia Observator

la 28.01.2022, 17:27

Vezi și

Fapta a fost săvârșită prin constrângere, inducere în eroare și abuzând de poziția sa de autoritate asupra adolescentei și de situația vădit vulnerabilă a acesteia datorată nivelului de educație, dezvoltare fizică și psihică și situației de dependență în care se afla, spun procurorii. 

Abuzatorii fetei au lovit-o, au lipsit-o de libertate și au exploatat-o sexual și prin obligarea la muncă în perioada 2019-2021, interval de timp în care victima a fost ținută în stare de aservire și lipsire de libertate prin folosirea violenței fizice și psihice, profitând de vulnerabilitatea acesteia. Potrivit DIICOT, în toată această perioadă, cei doi inculpați au beneficiat de sprijinul tatălui fetei.

Anchetatorii au făcut trei percheziții și au descoperit mai multe probe. Trei bărbaţi au fost reţinuţi iniţial în acest caz, iar unul dintre ei a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Ororile unei adolescente de 15 ani din Covasna. Vândută de tată, a fost ținută sclavă și abuzată sexual vreme de doi ani