Antena Meniu Search
x

(P) Cea mai bună experiență de utilizare de până acum oferită de o aplicație mobilă de Fleet Management

TrackGPS
TrackGPS

Companiile implementează sisteme și tehnologii tot mai complexe pentru a îmbunătăți eficiența utilizării bunurilor și a personalului, iar cele care au flote auto nu fac excepție. O bună coordonare a activității impune integrarea unei soluții de gestionare a parcului auto. Un astfel de sistem de Fleet Management bazat pe o aplicație mobilă precedă o transformare semnificativă în cadrul oricărei flote auto oferind informații ușor de accesat. Acest lucru contribuie la evitarea erorilor umane care se pot să apară în procesele manuale de salvare și actualizare a datelor.

Gestionarea flotelor este un sector în care digitalizarea a dus la o transformare semnificativă. De exemplu, o aplicație mobilă facilitează accesarea locației vehiculelor, generarea celor mai importante rapoarte, analiza și compararea vitezelor cu care vehiculele se deplasează și, nu în ultimul rând, verificarea cantității de combustibil consumat.

TrackGPS a lansat recent o aplicație mobilă dedicată Fleet Management-ului care îți oferă acces la cele mai importante date din parcul auto, chiar de pe smartphone-ul tău. Gestionarea parcului auto devine mai facilă datorită acțiunilor precum înregistrarea datelor despre vehicule și posibilitatea de a consulta și compara rapoarte.

Echipa de specialiști TrackGPS garantează o viteză de încărcare rapidă, ușurință în navigare, un design modern, date generate în câteva secunde și cea mai bună experiență de utilizare de până acum - principii care au stat la baza dezvoltării aplicației mobile.

Monitorizarea unui parc de vehicule poate fi o sarcină care implică multiple provocări, dar care pot fi întâmpinate cu succes datorită aplicației mobile TrackGPS. Cu un design remarcabil creat pentru a-ți simplifica experiența, primești informații esențiale într-un dashboard în care navighezi cu ușurință: consulți un sumar pentru întreaga flotă auto unde poți vedea statusul vehiculelor, dar și detalii pentru fiecare dintre acestea.

Prin integrarea unui sistem de Fleet Management care are la bază o aplicație mobilă, capacitatea de a ține sub control costurile de operare și nivelul de satisfacție al clienților cresc. Ca utilizator, ai acces la informații de pe propriile dispozitive mobile la statistici cu privire la distanța parcursă pentru fiecare cursă efectuată, consumul de carburant, topul vitezelor și documentele care urmează să expire. De asemenea, aplicația permite urmărirea vehiculelor în timp real prin localizarea lor pe harta Google.

Ce avantaje ai atunci când utilizezi aplicația mobilă TrackGPS?

  1. Informație la un click distanță, oriunde și oricând

Ai acces permanent la statusul actualizat al parcului auto la o viteză de încărcare rapidă cu doar câteva atingeri de ecran; toată informația aflându-se chiar în buzunarul tău.

  1. Cea mai bună experiență de utilizare de până acum

Ai o interacțiune impecabilă cu software-ul prin intermediul unui dashboard complex și ușor de personalizat în care navighezi cu ușurință.

  1. Un design excepțional

Noua interfață intuitivă și practică este perfectă pentru a accesa locația vehiculelor, distanța parcursă, cantitatea de combustibil consumată și pentru a afișa cele mai accesate rapoarte.

  1. Flexibilitate și confort

Ai acces de pe telefonul mobil la cele mai importante date și le poți consulta cu minim de efort. Ai nevoie doar de o conexiune la internet pentru a fi la curent cu schimbările din parcul auto.

Alege această aplicație mobilă modernă pentru a gestiona activitatea flotei de vehicule și bucură-te de beneficiile pe care ți le oferă:

  • Ai permanent date precise și actualizate la dispoziția ta;
  • Economisești timp prin afișarea instant a informațiilor care te interesează;
  • Eficientizezi procesul de gestiune a parcului auto luând decizii în timp real;
  • Simplifici procesul de mentenanță prin consultarea valabilității documentelor;
  • Obții un input tangibil pentru îmbunătățirea eficienței gestionării business-ului. 

Aplicația a fost dezvoltată pentru telefoane și tablete cu sistem de operare Android, iOS sau HarmonyOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit din Google Play, App Store sau App Gallery, dar pentru a o putea utiliza trebuie să primești acces din partea TrackGPS. Accesul are la bază un abonament creat în funcție de nevoile specifice business-ului tău.

Află mai multe informații direct de la specialiștii TrackGPS, vezi ce tip de soluție de Fleet Management ți se potrivește, iar în urma semnării unui contract vei primi acces în aplicația mobilă unde vei putea consulta informații actualizate în timp real, oriunde și oricând!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Evenimente » (P) Cea mai bună experiență de utilizare de până acum oferită de o aplicație mobilă de Fleet Management