Antena Meniu Search
x

(P) Vrei o sursă extra de venit? Apelează la servicii de colectare cărți

Serviciul colectare cărți ar putea fi ceea ce ai nevoie pentru a-ți asigura o sursă extra de venit în perioada incertă pe care o traversăm.

de Redactia Observator

la 15.02.2022, 16:03

(P) Vrei o sursă extra de venit? Apelează la servicii de colectare cărți
- Awesomecontent, Freepik.com

Din fericire, vremurile pe care le traversăm sunt cele mai bune pentru a câștiga extra bani chiar de acasă, fără să ai vreo pregătire specială. Iar cea mai simplă modalitate prin care poți face asta este să apelezi la un anticariat care face colectare de cărți. Deși dacă pare complicat, în realitate lucrurile sunt mult mai simple.

Iată care sunt pașii pe care să-i urmezi dacă vrei să câștigi bani din vânzarea cărților pe care nu le mai citești.

1. Începe cu ceea ce ai deja la îndemână

Primul pas este să faci inventarierea cărților pe care le deții deja. Deci, când spunem la îndemână, ne referim chiar în casa ta, pe rafturile din biblioteca ta. Ai cărți pe care nu plănuiești să le răsfoiești prea curând? Renunță la ele. Ai început o carte și ți-ai dat seama că nu vrei să continui s-o citești? Poți renunța la ea. Biblioteca e plină de cărți și n-ai loc nici măcar să arunci un ac? Renunță la ele.

Nu are absolut niciun sens să-ți umpli rafturile de cărți pe care nu le mai citești și care îți ocupă spațiul degeaba. Păstrează doar acele titluri care au avut un anumit impact asupra ta, cele în care te-ai regăsit sau pe care ai de gând să le răsfoiești în viitor.

2. Aruncă un ochi în magazinele second hand, la prieteni sau rude

Dacă ai epuizat toate titlurile de dat de la numărul unu, poți trece la următoarea etapă: sună un prieten. Sau chiar mai mulți. Cu siguranță ai prieteni sau rude pasionate de citit care și-au adunat câteva sute de titluri de cărți. Întreabă-i dacă nu vor să renunțe la ele. Astfel, îi ajuți să-și recâștige spațiul din casă și să facă loc altor titluri.

Un alt loc în care poți găsi exemplare unice și valoroase sunt magazinele la mâna a doua. Aici ai toate șansele să găsești și să cumperi cărți ieftine, pe care să le citești si apoi să le vinzi. Dacă vreun exemplar îți face cu ochiul, cumpără-l și revinde-l.

Nu ar trebui să treci cu vederea nici campusurile universitare sau grupurile de studenți de pe rețelele sociale. Mulți dintre tinerii absolvenți vor să scape de manuale și de tratatele din care au învățat, așa că le donează.

3. Tipuri de cărți pe care le poți vinde

Din fericire, anticariatul PrintreCarti.ro cumpără cărți din toate domeniile: manuale școlare, reviste, cărți de dezvoltare personale, spirituale, tehnice sau altele.

Chiar și așa, trebuie să acorzi atenție următoarelor detalii: volumele să fie în stare bună, adică să nu aibă coperți rupte, pagini lipsă, pagini subliniate sau defecte majore. Fii sincer cu echipa care se ocupă de colectarea cărților.

4. Contactează echipa Printre Cărți

După ce ai pregătit pachetul de cărți pe care vrei să-l vinzi, e timpul să treci la pasul final. Contactează echipa anticariatului de colectare cărți la numerele de telefon: 0724.856.599 sau 021.314.04.73. Dacă ai sub 100 de volume, le poți trimite poze pe WhatsApp.

Nu-ți face griji în ceea ce privește transportul, deoarece echipa anticariatului se deplasează chiar la domiciliul tău unde are loc evaluarea și plata cărților.

Acum e mai ușor să câștigi bani în timp ce repui cărțile vechi în circulație. Chiar dacă tu nu te mai bucuri de ele, unii cititori pot găsi resurse importante printre paginile cărților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » (P) Vrei o sursă extra de venit? Apelează la servicii de colectare cărți