Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru un pacient al spitalului din Botoşani

Un pacient al spitalului din Botoşani a avut parte de o moarte cumplită, ieri dimineaţă. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de o asistentă, chiar în curtea spitalului.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.08.2019, 10:32

Pacient electrocutat în curtea unui spital din Botoşani
Pacient electrocutat în curtea unui spital din Botoşani - Arhivă

Un pacient al spitalului din Botoşani a avut parte de o moarte cumplită, ieri dimineaţă. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de o asistentă, chiar în curtea spitalului.

Totul s-a întâmplat, ieri dimineaţă, în jurul orei 07.00, atunci când pacientul, internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani a ieşit din spital, fără să fie observat, şi a ajuns în curtea unităţii medicale.

La un moment dat, el s-a apropiat de un tablou electric pe care l-a deschis şi s-a electrocutat.

Şocul extrem de puternic l-a aruncat pe bărbat la pământ.

Pe acelaşi subiect

În jurul orei 08.00, o asistentă a descoperit trupul neînsufleţit al pacientului şi a dat alarma. Femeia a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă.

"La faţa locului am găsit o persoană de sex masculin, aflată în stop cardio-respirator, post electrocuţie. A fost început imediat protocolul de resuscitare, pacientul fiind intubat, ventilat şi s-a început masajul cardiac, fiind transportat la Urgenţe", a precizat dr. Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoşani.

Medicii au reuşit să îl resusciteze pe pacient, pentru câteva zeci de minute, însă ulterior acesta a intrat din nou în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi merg pe două ipoteze: fie bărbatul a vrut să se sinucidă, fie acesta a murit accidental în timp ce căuta în tabloul electric ţigări sau alcool pe care le-ar fi ascuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru un pacient al spitalului din Botoşani