Antena Meniu Search
x

Video Până când îşi mai pot achita bucureştenii locul de parcare rezidenţial. Sectorul unde 7.000 de oameni stau la rând pentru un loc

Cred că o invenţie absolut necesară ar fi locul de parcare cu etaje nelimitate. Doar aşa s-ar putea rezolva problema aici, în Bucureşti. A început goana după mult râvnitele locuri din apropierea blocurilor. Ca şi în anii trecuţi, numărul lor este cu mult mai mic decât al proprietarilor de maşini care vor să le ştie în siguranţă. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 13.03.2024, 18:13

Vezi și

Foarte mulţi şoferi din Capitală şi-au achitat deja taxa pentru locul de parcare de reşedinţă şi cei mai mulţi au plătit tariful integral. Spre exemplu, în Sectorul 3 al Capitalei din cele peste 70.000 de locuri de parcare de reşedinţă închiriate peste 60.000 au fost deja achitate.

Sute de şoferi au renunţat anul acesta la locul de parcare

Este şi cea mai aglomerată perioadă la ghişee pentru că vin foarte mulţi oameni care stau cu orele la rând pentru a-şi achita dările la stat, odată pentru a achita taxele şi impozitele locale până la finalul lunii martie pentru a beneficia de acea bonificaţie de 10% dar şi foarte mult pentru a achita locul de parcare de reşedinţă. Acest trebuie plătit integral sau parţial până la finalul lunii, altfel pierd locul de parcare.

În Sectorul 2 din 27.000 de locuri de parcare au fost achitate mai bine de 21.000. Sunt şi şoferi care au renunţat de la 1 ianuarie spre exemplu în Sectorul 3 al Capitalei, 500 de şoferi au renunţat la locul de parcare de reşedinţă însă, la fel de repede s-au ocupat pentru că sunt multe cereri în aşteptare. În Sectorul 3 sunt 7.000 de Bucureşteni care stau la rând pentru un loc de parcare de reşedinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Până când îşi mai pot achita bucureştenii locul de parcare rezidenţial. Sectorul unde 7.000 de oameni stau la rând pentru un loc