Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Panică în Capitală! O explozie puternică s-a produs la parterul unui bloc, într-un restaurant, pe Bulevardul Gheoghe Şincai (Video + Foto)

O explozie puternică urmată de un incendiu s-a produs la un restaurant aflat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Gheoghe Şincai.

de Redactia Observator

la 15.02.2018 , 07:06

Panică în această dimineaţă, în cartierul Tineretului din Capitală. O explozie puternică urmată de un incendiu s-a produs la un restaurant aflat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Gheoghe Şincai.

Explozia a avut loc în jurul orei 4:30. Zece autospeciale au fost trimise la fața locului. 

Potrivit pompierilor de la ISU Bucureşti - Ilfov, suprafaţa afectată este de aproximativ 100 de metri pătraţi şi cel puţin 16 maşini au fost avariate.

Articolul continuă după reclamă

Au fost scoase mai multe butelii din interior, unde a fost ardere generalizată, iar pompierii au procedat la răcirea lor cu jet de apă.

 

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov a declarat că nu sunt semne că a fost afectată structura de rezistenţă a blocului.

Deocamdată se fac verificări in interior dacă există fisuri ale elementelor de construcţie.

Nu sunt persoane rănite, apartamentele de la etajele superioare nefiind locuite, întrucât  sunt inchiriate unei firme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Panică în Capitală! O explozie puternică s-a produs la parterul unui bloc, într-un restaurant, pe Bulevardul Gheoghe Şincai (Video + Foto)