Antena Meniu Search
x

Video Panică la metrou, la staţia Basarab: călătorii au fost evacuaţi prin tunel. Prima ipoteză luată în calcul

A fost panică la metrou în această dimineaţă. O garnitură s-a oprit între staţiile Basarab şi Griviţa, iar călătorii au fost evacuaţi prin tunel.

de Redactia Observator

la 05.04.2022, 10:03

Vezi și

UPDATE 10:02. Începând cu 09.55, circulația trenurilor de metrou pe M4 a rost reluată în mod normal

Patru autospeciale de pompieri, 2 ambulanţe SMURD şi Detaşamentul de Salvatori Metrorex au intervenit la faţa locului. 276 de persoane au fost evacuate prin tunel şi direcţionate spre staţia Basarab, aflată la o distanţă de 200 de metri de locul în care metroul s-a oprit.

Din primele informaţii, se pare că frânele metroului s-au blocat. Nimeni nu a fost rănit şi nu a solicitat asistenţă medicală.

Comunicatul Metrorex

Metrorex informează publicul că urmare a deranjamentului de pe Magistrala 4, călătorii aflați în trenul defect, rămas în tunel, au fost debarcați în mod coordonat de către echipele Metrorex cu sprijinul ISU, fără a fi semnalate probleme de ordin medical.

Menționăm că pasagerii trenului au fost debarcați în condiții de siguranță și insoțiți în tunel, aproximativ 100 m, până la peronul stației Basarab. După debarcarea trenului, tunelul este verificat pentru a fi repusă tensiunea. Trenul defect urmează să fie retras la depou și verificat pentru stabilirea cauzelor deranjamentului și a remedierii. Până la rezolvarea situației, circulația trenurilor de metrou se desfășoara în sistem pendulă. Precizăm că trenul ajutor trimis pentru tractarea trenului defect, nu a fost blocat în tunel, acesta realizeaza manevre de tractare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Panică la metrou, la staţia Basarab: călătorii au fost evacuaţi prin tunel. Prima ipoteză luată în calcul