Antena Meniu Search
x

Parada pisicilor aristocrate. Cea mai mare pisică domestică a fost atracţia concursului SofistiCAT

Peste 250 dintre cele mai frumoase 30 de rase de feline aşteaptă un titlu de campion a concursului „SofistiCAT", cea mai frumoasă şi stilată pisică.

Vezi și

Peste 250 dintre cele mai frumoase reprezentante a 30 de rase de feline aşteaptă un titlu de campion a concursului „SofistiCAT", cea mai frumoasă şi stilată pisică. Care mai de care, mai blănoase, colorate pisici până la cele fără păr, preţioasele au fost admirate de vizitatori. Atracţia zilei a fost, însă, un exemplar din rasa Maine Coon, cea mai mare pisică domestică din lume.

Dungate, argintii, cu blană multă sau cu ochii verzi. Toate pisicile au fost admirate. 

Această felină, british silver, de doar 6 luni, a trecut cu brio prin prima probă a juriului.

De departe, atracţia a fost Marvel in the sky, un motan de un an şi jumătate din rasa main coon, cea mai mare dintre pisicile domestice din lume. La polul opus este felina albastru de Rusia. 

O pisică sofisticată merită şi tratamente pe măsură. Hrana trebuie să fie de bună calitate, aşa că stăpânii scot undeva la 400 de lei pe lună pe mâncarea animalelor.

La parada pisicilor, iubitorii pot să-şi aleagă felina cu care să plece acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Parada pisicilor aristocrate. Cea mai mare pisică domestică a fost atracţia concursului SofistiCAT