Antena Meniu Search
x

Părinţi din Neamţ arestaţi, după ce şi-au abuzat şi batjocorit proprii copii. Micuţii, supuşi la orori inimaginabile de cei care trebuiau să-i crească

Toţi copiii unei familii din Neamţ au fost batjocoriţi şi abuzaţi de părinţi, indiferent de vârsta lor. Micuţii au trăit o viaţă de coşmar alături de părinţii lor, până când unul dintre copii a reuşit să fugă din casă şi să se ducă glonţ la Poliţie.

de Redactia Observator

la 14.04.2021, 17:23

Copiii unei familii din Neamţ au scăpat de infern, după ce băiatul cel mare a fugit de acasă şi a spus tuturor ce se întâmpla - Profi Media

Doi părinți din județul Neamț au fost arestați preventiv după ce și-au violat copiii. Aceștia sunt cercetați și pentru rele tratamente aplicate minorului.

Monştri, nu părinţi

Coşmarul unor copii din Dumbrava Roşie, pare să se apropie de sfârşit, după ce băiatul cel mai mare a reuşit să fugă de acasă şi a spus ce se întâmplă la el în familie. Mama lui, care are 39 de ani, a rămas văduvă, cu doii copii: băiatul de 14 ani şi o fetiţă de 8 ani. Şi-a refăcut viaţa cu un bărbat de 47 de ani, iar cu acest concubin mai are un băieţel, în vârstă de 3 ani. Toţi copiii au fost maltrataţi de ambii de ambii adulţi care ar fi trebuit să le poarte de grijă, iar cei mai mari au fost agresaţi şi sexual.

"La data de 13 aprilie 2021 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Piatra Neamţ au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de două persoane: o femeie, în vârstă de 39 de ani, pentru săvârşirea a trei inflacţiuni de rele tratamente aplicate minorului, viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată. Concubinul acesteia, în vârstă de 47 de ani, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului şi agresiune sexuală în formă continuată", se arată în comunicatul Parchetului.

Acuzaţiile privesc fapte comise în perioada 2014 2020, victimele minore fiind fiul şi fiica inculpatei, în varstă de 13 ani şi 8 ani, respectiv fiul inculpaţilor, în vârstă de 2 ani şi faţă de care s-au dispus măsuri de protecţie socială. Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu în condiţiile în care victima infracţiunii de viol, fiul inculpatei, a fugit de la domiciliu, fiind identificat de poliţia implicată în acţiuni de căutare a acestuia. Judecătoria Piatra Neamţ a admis solicitarea Parchetului de luare faţă de inculpaţi a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Părinţi din Neamţ arestaţi, după ce şi-au abuzat şi batjocorit proprii copii. Micuţii, supuşi la orori inimaginabile de cei care trebuiau să-i crească