Antena Meniu Search
x

Pârtiile şi derdeluşurile pline, în acest weekend. Cei care au vrut o experienţă specială s-au plimbat cu săniile trase de husky

Zăpada mult aşteptată i-a îndemnat pe oameni să iasă din case şi să umple pârtiile. La Harghita, cei mai aventuroşi au fost copiii, care după doar câteva lecţii au devenit mici profesionişti ai sporturilor de iarnă. Iar pentru iubitorii de zăpadă, dar care nu sunt neapărat atraşi de schi, s-au găsit alte soluţii. La Maramureş de exemplu, turiştii s-au bucurat de o pârtie de săniuș amenajată chiar de ei.   

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 08:39

Vezi și

Zăpada proaspătă şi vremea plăcută i-a adunat pe iubitorii sporturilor de iarnă la Topliţa, în Harghita. Cei care au aşteptat cel mai mult acest moment au fost copiii, fiind antrenaţi de la vârste fragede să alunece pe pârtie ca nişte profesionişti.

Curajul tinerilor i-a îndemnat şi pe adulţi să nu mai stea pe margine şi să se aventureze pe pârtiile de schi.

Turistă: E foarte greu. Deci, sincer, fricile mele nu mă lasă să depăşesc. Cred că ar trebui să mă uit mai mult în jur ca să pot să dobândesc tehnici de la alţii.

Lăcrămioara Nana, instructor de schi: Am avut părinţi, tată şi mamă, care zic: noi vrem, pentru fetiţa noastră Antonia, să învăţăm şi chiar au învăţat. 

Amintiri din copilărie, la săniuş, în Maramureş

La baza pârtiei Mogoșa, în Maramureş, zeci de copii, dar și părinții lor s-au bucurat pe o pârtie de săniuș amenajată chiar de ei. Adulții au avut ocazia să retrăiască momentele copilăriei.

Turistă: Exact pe aici ne dădeam şi noi când eram mici. Era derdeluşul tot de aici şi puţin mai încolo sub fosta pârtie de schi. Amintiri foarte faine. 

Cei care au dorit o experienţă cu totul specială au avut ocazia, la Harghita-Băi, să se aventureze, prin pădure, cu o sanie trasă de mai mulţi câini din rasa Husky. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Pârtiile şi derdeluşurile pline, în acest weekend. Cei care au vrut o experienţă specială s-au plimbat cu săniile trase de husky