Antena Meniu Search
x

Peste 100 de pasionaţi de motociclete participă la cel mai mare campionat off-road din Europa

Peste 100 de pasionaţi de motociclete off-road vor lua parte la cel mai mare campionat din Europa. Ei se vor întrece pe circuitul din Ciolpani, pentru titlul de campion european. Unii dintre ei nici măcar nu au început clasa 1.

De Redactia Observator la 02.10.2019, 14:30
Vezi și

Peste 100 de pasionaţi de motociclete off-road vor lua parte la cel mai mare campionat din Europa. Ei se vor întrece pe circuitul din Ciolpani, pentru titlul de campion european. Unii dintre ei nici măcar nu au început clasa 1.

Înainte de marea competiţie, zeci de motociclişti iau parte la ultimul antrenament. Urmează cu atenţie instrucţiunile lui Adrian, antrenor şi campion internaţional la motocros.

Adrian Rădăuță, antrenor: Am lucrat câteva secțiuni din circuit pentru a pregăti cursa cât mai bine. În weekend vom avea etapa campionatului est-european, etapa finală, și totodată etapa finală a campionatului național de motocross. Este un sport foarte complex, este un sport unde ai nevoie de foarte multă pregătire fizică, foarte multă pregătire tehnică și curaj

Pasiunea se transmite din generaţie în generaţie. Este şi cazul Sorinei, o tânără de 29 de ani din Bucureşti. S-a apucat de motocros pe când avea doar 16 ani.

Concurent: Tatăl meu era pasionat și cumva s-a transmis mai departe. Este un sport frumos care te disciplinează și este un sport destul de greu și solicitant.

Reporter: Ai planuri pentru primele locuri în weekend?

Concurent: Nu, dar nu stii niciodată, sperăm.

Nu doar adulţii vor lupta pentru titlul de campion, în acest weekend. La numai 7 ani, Robi abia aşteaptă cursa.

Circuitul de la Ciolpani are o lungime de aproape doi kilometri şi a fost proiectat de un designer specializat, recunoscut la nivel mondial.

Motocicletele puternice, cu o capacitate de 450 de centimetri cubi şi peste 50 de cai putere, vor face spectacol, anunţă organizatorii

Adrian Rădăuță, antrenor: Aleargă piloți cu experiență plus stilul lor de pilotaj și felul în care abordează fiecare săritură este destul de spectaculos pentru spectatori.

Ediţia din acest weekend a campionatului este prima din ultimii şase ani organizată pe circuitul de la Ciolpani, iar accesul spectatorilor este gratuit. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Peste 100 de pasionaţi de motociclete participă la cel mai mare campionat off-road din Europa