Antena Meniu Search
x

Pasionatii de fotografie din toata tara s-au reunit la Brasov

Peste 70 de fotografi amatori si profesionisti si-au dat intalnire la Brasov, in acest weekend, la cel mai important eveniment in domeniul foto, din Romania. Fotogenica 2013 este dedicat pasionatilor de fotografie din toata tara

Vezi și

Fotogenica este locul unde pasiunea intalneste profesionalismul! Prima editie a evenimentului a avut loc in anul 2009 si s-a bucurat de un real succes in randul participantilor inca de atunci. Editia din acest an este sustinuta de unul dintre cei mai importanti producatori de aparate foto si video.

Timp de trei zile, participantii iau parte la conferinte, demostratii si ateliere practice, dar si la prezentari ale celor mai noi si performante echipamente aparute pe piata. De la camere foto, camere video, obiective si pana la imprimante profesionale.

O parte importanta a evenimentului o reprezinta ateliere practice care vor aborda ca teme fotografia subacvatica, nocturna, de peisaj, de moda, nud, astrofotografia si fotografia de natura. Aceasta din urma va fi predata de unul dintre cei mai premiati fotografi ai lumii, din ultimii ani, suedezul Brutus Ostling. "Daca as da oamenilor un sfat cu privire la fotografie, le-as spune sa se uite la decor, pentru ca de cele mai multe ori te gandesti la subiect si nu te mai gandesti la decor. Decorul este la fel de important ca subiectul".

Atelierul video este o premiera pentru Romania si este sustinut de Adi Popa, unul dintre cei mai importanti videografi romani si profesor al Intact Media Academy. Alaturi de el se afla si doi dintre fostii sai elevi de la IMA.

La editia din acest an participa si Mugur Varzariu, fotojurnalist roman de renume international, cu fotografii publicate inclusiv de CNN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Pasionatii de fotografie din toata tara s-au reunit la Brasov