Meniu
Search
x

Pasiunea nebună a unui bărbat din Olt pentru o vecină i-a adus un dosar penal. A filmat-o de peste 100 de ori

Un bărbat din Olt s-a ales cu dosar penal după ce a făcut o pasiune nebună pentru vecina sa. Acesta a filmat-o pe femeie de peste 160 de ori, iar imaginile le-a distribuit pe reţelele de socializare.

De Monica Palade la 12.06.2021, 12:09

Bărbatul de 53 de ani din comuna Șopârlița a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de hărțuire, amenințare și lovire sau alte violențe. Omul a şi agresat-o pe femeia de 50 de ani.

Cele peste 160 de filmări cu vecina sa au fost realizate în decursul unui an, iar distribuirea lor a fost făcută fără permisiunea femeii. 

Ce spun poliţiştii

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bobicești, județul Olt, l-au reținut, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 53 de ani, din comuna Șopârlița, județul Olt, acuzat că a făcut peste 160 de filmări cu vecina sa, o feneie în vârstă de 50 de ani.

Pe acelaşi subiect

Măsura a fost dispusă într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, în care se fac cercetări pentru infracțiuni de hărțuire, amenințare și lovire sau alte violențe.

„Bărbatul este bănuit că în perioada 2020-2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeași localitate, atât la locul de muncă cât și la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe rețelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o fizic pe femeie”, spun reprezentanții Poliției Olt.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale în cursul zilei de sâmbătă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Pasiunea nebună a unui bărbat din Olt pentru o vecină i-a adus un dosar penal. A filmat-o de peste 100 de ori