Antena Meniu Search
x

Un român recidivist a fost reţinut în Italia, după ce şi-a bătut iubita

Un român recidivist a fost reţinut în Italia, după ce şi-a bătut iubita într-un incident produs în localitatea Olbia, din Sardinia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 11.06.2021, 08:16

Românul reţinut în Italia are 39 de ani
Carabinierii l-au găsit pe român extrem de agitat şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice - La Nuova Sardegna
  • Românul reţinut în Italia are 39 de ani.

Incidentul s-a produs miercuri seara, când românul 39 de ani a sărit din senin cu pumnii şi cu picioarele asupra iubitei sale. Conform La Nuova Sardegna, iubita românului a reuşit să se refugieze în apartamentul în care cei doi locuiau şi să-l închidă pe bărbat pe afară.

Ulterior, femeia a solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, iar carabinierii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe român extrem de agresiv şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Românul lovea cu pumnii şi cu picioarele în uşa apartamentului şi o ameninţa pe iubita lui.

Românul a fost reţinut, fiind recidivist

Bărbatul a fost condus la secţie şi audiat, iar autorităţile locale au decis ca românul să fie aruncat după gratii, mai ales că el este recidivist, stând la originea mai multor scandaluri de-a lungul timpului.

În paralel, autorităţile locale au audiat şi victima căreia i-au oferit şi suport de specialitate pentru a trece mai uşor peste momentele dificile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român recidivist a fost reţinut în Italia, după ce şi-a bătut iubita