Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Passaris de România" sau "Pisica", unul dintre cei mai temuţi infractori, a fost prins la Iaşi. Bărbatul, săltat de mascaţi de la păcănele (Video)

Constantin Cojocaru, unul dintre cei mai periculoşi infractori din România, a fost prins de poliţişti. Bărbatul era dat în urmarire internaţională după ce, anul trecut, ar fi jefuit o benzinărie din vestul Germaniei.

de Redactia Observator

la 27.06.2018 , 07:28

Constantin Cojocaru, unul dintre cei mai periculoşi infractori din România, a fost prins de poliţişti. Bărbatul era dat în urmarire internaţională după ce, anul trecut, ar fi jefuit o benzinărie din vestul Germaniei. Individul a mai comis furturi, tâlhării, un jaf armat şi este acuzat că a omorât un poliţist.

Ieri, Constantin Cojocaru, supranumit şi "Passaris al Romaniei", a fost săltat de mascaţi de la o sală de jocuri din Iaşi. 

Suspectul a fost dus la Parchet pentru audieri, sub escorta mascaţilor şi, câteva ore mai târziu, procurorii au decis să-l reţină pentru 24 de ore. 

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Vezi video aici

Astăzi, va ajunge în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă. 

Zis si "Pisica", Constantin Cojocaru are un cazier impresionant. A comis zeci de furturi în Iaşi, numeroase tâlhării, dar şi un jaf armat în Timişoara. Iar ca să scape de oamenii legii, a trecut graniţa fraudulos în Serbia, unde ar fi continuat seria jafurilor. 

Mai mult, individul este acuzat că ar fi ucis un poliţist aflat pe urmele lui. A fost întemniţat de două ori, însă de fiecare dată a reuşit să evadeze.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » "Passaris de România" sau "Pisica", unul dintre cei mai temuţi infractori, a fost prins la Iaşi. Bărbatul, săltat de mascaţi de la păcănele (Video)