Antena Meniu Search
x

Pastorul care s-a electrocutat în timpul unui botez nu a avut nicio șansă. Explicațiile experților

Moartea unui pastor a fost filmată într-o biserică din Mureş. Imagini terifiante arată cum un preot este electrocutat după ce atinge un microfon, în timpul unei slujbe de botez. Sub privirile credincioşilor, tânărul a fost resuscitat mai bine de o oră.

de Redactia Observator

la 13.08.2019, 10:04

Vezi și

Moartea unui pastor a fost filmată într-o biserică din Mureş. Imagini terifiante arată cum un preot este electrocutat după ce atinge un microfon, în timpul unei slujbe de botez. Sub privirile credincioşilor, tânărul a fost resuscitat mai bine de o oră. Însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Pastorul, care se afla în bazin, alături de alţi doi credincioşi, a cerut un microfon. În momentul în care l-a atins a fost electrocutat.

Bărbatul de 37 de ani s-a prăbuşit sub privirile şocate ale credincioşilor, care au încercat să-i ofere un ajutor. Un paramedic de la SMURD Sighişoara, care era întâmplător în localitate, a fost chemat în biserică şi a început imediat resuscitarea. Ambulanţa a ajuns şi ea după 20 de minute, însă era mult prea târziu.

Experţii spun că cel mai probabil instalaţia de sonorizare folosită în biserică nu a avut împământare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia a deschis acum o anchetă, pentru a afla cine poate fi tras la răspundere pentru moartea tânărului pastor.

UPDATE 13 august 2019. Comunitatea Penticostală Cluj a transmis un comunicat de presă prin care neagă faptul că pastorul s-ar fi electrocutat.

"Referitor la știrea publicată de dumneavoastră, deoarece ați transmis informații greșite, vă rugăm frumos să publicaţi următoarele precizări:

În data de 11 august 2019, în locașul de închinare al Bisericii Penticostale din localitatea Apold, județul Mureș, în timpul oficierii actului de botez Nou-Testamentar, domnul Ciocan Marin – Marian, prezbiter în cadrul Cultului Creștin Penticostal, a suferit un infarct miocardic acut.

Conform Certificatului medical constatator al decesului, emis de către Institutul de Medicină Legală din Târgu Mureș, nr.611/12.08.2019, cauza decesului a fost infarct miocardic acut, menționându-se în certificatul respectiv de asemenea și faptul că domnul Ciocan suferea de insuficență cardio circulatorie.

Vă rugăm să corectați informația, precizând într-o infomare de presă cauza corectă a decesului, deoarece s-a publicat în mod eronat știrea", se arată în comunicatul Comunităţii Penticostale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Pastorul care s-a electrocutat în timpul unui botez nu a avut nicio șansă. Explicațiile experților