Antena Meniu Search
x

Video Fetele violate de tată, pastor în Arad, traumatizate pe viaţă. Adolescenta de 14 ani a vrut să se sinucidă

Caz cutremurător în Arad! Un pastor şi-a abuzat sexual cele trei fiice timp de 16 ani. Una dintre ele a rămas chiar însărcinată pe când avea doar 14 ani. Bătute şi ameninţate cu moartea, victimele au ţinut totul secret până acum. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Te avertizez, urmează informaţii care te pot afecta emoţional. 

de Daciana Cordoş

la 26.02.2024, 19:44

Vezi și

Calvarul a început în 2007. Fiica cea mare a pastorului, care avea pe atunci doar 9 ani, a fost prima victimă. Traumatizată şi acum, la 26 de ani, fata vorbeşte cu greu despre iadul prin care a trecut.

Monstrul cu chip de tată

Fiică: Ne bătea rău şi lua ranga să ne treacă prin cap, cu cuţitul ne ameninţa. Mă leşina şi când mă trezeam el îşi duce treaba mai departe. La vârsta de 14 m-a lăsat însărcinată.După a început cu bătăi groaznice, doar să pierd sarcina.

Pastorul penticostal autoproclamat, în vârstă de 48 de ani, şi-a creat în Arăneag, un sat din apropiere de Arad, o imagine de om pios. În fiecare duminică, credincioşii din comunitate îi ascultau predicile.

Pe acelaşi subiect

Pastor: Noi în seara aceasta ne-am adunat acasă, conform Domnului, împreună cu fetele şi cu Bebi şi cu soţia şi vrem să cercetăm Scriptura. Dumnezeu l-a creat pe om după chipul şi asemănarea sa. Adică a căutat să semene omul, perfect, după Dumnezeu.

Când ajungeau acasă, îşi arăta însă adevărata faţă, spun anchetatorii. Fata cea mare a fost abuzată timp de 8 ani.

Fiică: De fiecare dată bătăi, de fiecare dată ameninţări. "Dacă aud vreodată că spui cuiva, te omor!". Nu aveam bai că mă omoară pe mine, dar a zis că îi omoară şi pe fraţii mei.

Şi surorile ei, care au acum 15 şi 17 ani, au fost abuzate de pastor. Faptele tatălui lor au ieşit la iveală după ce una dintre ele nu a mai rezistat şi le-a povestit celorlalte felul în care bărbatul se poartă cu ea. Mama lor susţine că nu a bănuit nimic în tot acest timp.

Mamă: Aia micuţă de 14-15 ani a prins o că vrea să se sinucidă. /A prins o şi atunci au aflat una de alta, că nu au ştiut până atunci. Nu am bănuit nimic pentru că făcea pe pocaitul şi nu am putut să bănuiesc nimic. Cine a bănuit că un tată bun ar putea face aşa ceva.

Soțul fiicei violate: Pe partea exterioară dădea ca şi cum parcă era Dumnezeu pe pământ.  Începeai să îţi dai seama că el este un psihopat. Fetele sunt taumatizate pe viaţă.

Cei doi soţi au împreună 10 copii, dintre care 5 fete. Erau ţinuţi departe de toţi cei din jur, pentru ca lumea să nu afle abuzurile la care erau supuşi.

Reporter-Teodora Paiusan, referent primăria Târnova: Mergeau copiii la şcoală?

- Copiii mergeau şi nu mergeau. Adică dacă mergeau doar într-un semestru, al doilea semestru erau plecaţi. Copiii şi-i educau cum voiau dânşii, educaţia nu a fost o prioritate.

Fiică: Pe noi nu ne-a lăsat la şcoală ca să nu ştim legile şi să nu spunem la careva. Să nu le fie frică, să anunţe direct poliţia

Specialiştii spun că, de frică sau de ruşine, victimele păstrează uneori aceste secrete teribile toată viaţa.

Constantin Cornea, psiholog: Fricile lor sunt următoarele: unul că ar putea să spargă familia, doi, de faptul că din moemntul acela toată societate: familia, prieteni, colegi le vor privi ca niste persoane de proastă factură. Victimele ar trebui în primul rând să apeleze la autorităţ, indipenedent de familie. De obicei, primul pas este să anunţe în familie.

Comunitatea este şocată de ceea ce a putut să facă pastorul lor.

Localnici: A fost un om pita lui Dumnezeu. Nu mi-a venit să cred.Când am auzit mi-a îngheţat inima în mine.

- Nu m-am gândit niciodată. Nu îmi vine să cred, mai ales că e şi pastor.

Fetele şi mama acestora vor fi acum consiliate psihologic. Copiii care sunt victimele abuzurilor sexuale pot apela Telefonul Copilului la numărul 119. În primul an de la lansare, peste 30 de mii de cazuri au fost rezolvate, iar peste 1200 de copii au fost salvaţi din situații la limita dintre viață și moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fetele violate de tată, pastor în Arad, traumatizate pe viaţă. Adolescenta de 14 ani a vrut să se sinucidă