Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi soţi români, cei mai mari proxeneţi din Italia, au fost capturaţi în Bucureşti după ce au fost vânaţi în toată Europa

Doi soţi români şi-au clădit un adevărat imperiu în Italia, acolo unde au deschis numeroase bordeluri de pe urma cărora au scos sume uriaşe de bani.

de Redactia Observator

la 07.12.2017 , 14:42

Doi soţi români şi-au clădit un adevărat imperiu în Italia, acolo unde au deschis numeroase bordeluri de pe urma cărora au scos sume uriaşe de bani.

Patricia Popică şi Marian Silviu Crăiţă au gestionat o vastă reţea de prostituate în Sardinia, însă gruparea lor a fost destructurată pe 14 iunie 2017, atunci când carabinierii din Sassari au demarat acţiunea 'Jezabel'.

Cei doi, deveniţi între timp cei mai mari proxeneţi din Italia, au reuşit să fugă în timpul percheziţiilor din vara acestui an şi au fost daţi în urmărire internaţională, fiind vânaţi în toată Europa.

Articolul continuă după reclamă
Patricia si Marian au ajuns cei mai mari proxeneti romani din Italia
Pe acelaşi subiect

În urma acţiunii carabinierilor, zeci de prostituate au fost eliberate, iar numeroase apartamente din Italia, deţinută de membrii grupării conduse de cei doi soţi români, au fost puse sub sechestru, notează presa din Italia.

În urmă cu câteva zile, autorităţile din România i-au prins la Bucureşti pe cei doi soţi, ei fiind transportaţi în Italia, cu avioane diferite ale guvernului italian.

Patricia şi Marian au fost ulterior 'cazaţi' în penitenciarul Rebibbia, urmând să fie judecaţi în dosarul în care sunt acuzaţi de proxenetism.

sursa: lanuovasardegna.it | ansa.it.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Doi soţi români, cei mai mari proxeneţi din Italia, au fost capturaţi în Bucureşti după ce au fost vânaţi în toată Europa