Antena Meniu Search
x

Video Patronii staţiei GPL de la Crevedia, în faţa anchetatorilor. Li s-au prezentat noi documente pentru a-şi putea pregăti apărarea

Explozia din Crevedia. Patronii staţiei GPL de la Crevedia au fost scoşi astăzi din arest şi duşi în faţa anchetatorilor. Ionuţ Doldurea, fiul primarului PSD din Caracal, şi asociatul lui, Cosmin Stîngă, au ajuns în biroul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 20:58

Vezi și

Aceştia le-au prezentat noi documente din dosar, pentru a-şi putea construi apărarea. În acelaşi timp, mai mulţi pompieri au fost audiaţi de procurorii militari, care vor să afle de ce au fost răniţi 26 de militari în timpul intervenţiei. 

Dupa Exploziile de la staţia GPL 5 oameni au murit şi 54 au fost răniţi.

Pompierii, în faţa procurorilor

În primul rând pompierii care au intervenit în acea noapte urmează să ajungă în faţa procurorilor pentru a discuta despre modul în care li s-a cerut să intervină. Procurorii încearcă să afle dacă în acea noapte s-au respectat procedurile şi dacă cei care au acţionat atunci au procedat potrivit regulamentului.

Mărturiile sunt importante în acest dosar, un dosar prin care procurorii încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat. Potrivit unor surse, zilele viitoare ar urma să ajungă în faţa procurorilor militari şi şefi din Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Ancheta deschisă de procurorii militari este una dintre cele 4 deschise după tragedia de la Crevedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Patronii staţiei GPL de la Crevedia, în faţa anchetatorilor. Li s-au prezentat noi documente pentru a-şi putea pregăti apărarea