Antena Meniu Search
x

Patronul clubului Beirut din Constanţa a fost prins într-o pensiune

Patronul clubului Beirut din Constanţa, unde trei dansatoare au ars de vii în urma unui incendiu violent în aprilie 2014, a fost prins de poliţişti la o pensiune din Cluj.

de Redactia Observator

la 21.12.2019, 15:56

Vezi și

Patronul clubului Beirut din Constanţa, unde trei dansatoare au ars de vii în urma unui incendiu violent în aprilie 2014, a fost prins de poliţişti la o pensiune din Cluj. George Karam era dat în urmărire generală după ce, luna trecută, când a aflat că e condamnat la 8 ani de închisoare cu executare, a dispărut fără urmă.

Barbatul a incercat pe cat posibil sa isi schimbe infatisarea, astfel incat sa nu fie recunoscut de nimeni.

Si-a ras mustata si si-a schimbat tunsoarea.

Mai mult decat atat, atunci cand s-a cazat la pensiunea de aici din Cluj-Napoca, a folosit la receptie o carte de identitate romaneasca, dar falsa.

Politistii din Constanta au aflat insa de acest lucru, si ieri au cerut ajutorul politistilor din Cluj pentru a-l captura.

Atunci cand oamenii legii au intrat in camera pensiunii, barbatul dormea, astfel ca a fost luat direct din pat, fara a se putea opune arestarii.

Acesta a fost dus in arestul IPJ Cluj si urmeaza sa fie transferat la Penitenciarul de Maxima siguranta din Gherla, pentru ca legea spune ca trebuie depus in cea mai apropiata unitate de detentie.

Abia dupa aceea se va stabili care va fi penitenciarul in care isi va executa cei 8 ani de inchisoare la care a fost condamnat.

George Karam a fost gasit vinovat in cazul incendiului din aprilie 2014 de la Clubul Beirut din Constanta. Atunci, 3 studente care dansau in Club au ars de vii, pentru ca dupa ce localul a fost cuprins de flacari, acestea nu au reusit sa iasa. De asemenea, clubul nici macar nu avea autorizatie de constructie pentru partea aceea de cladire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Patronul clubului Beirut din Constanţa a fost prins într-o pensiune