Antena Meniu Search
x

Video Patru persoane reţinute, după o bătaie între doi interlopi din Bihor, naş şi fin. Conflictul ar fi pornit de la soţiile celor doi

Patru persoane au fost reținute de polițiștii din Bihor după o bătaie între doi interlopi. Cei doi sunt naş și fin, dar asta nu i-a împiedicat să se ia la bătaie chiar în mijlocul șoselei. Toată scena a fost filmată de o tânără, iar în imaginile surprinse de Bihoreanul, se observă cum agresorii se provoacă la bătaie, își aplică mai multe lovituri şi ajung chiar şi pe asfalt. Conflictul ar fi pornit de la soțiile celor doi. 

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 16:52

Vezi și

Soțiile celor doi interlopi - Mihai Gabor, cunoscut drept Grecu, și finul lui, Mihai Borciu - s-au întâlnit într-un magazin din localitatea bihoreană Sântandrei, iar de aici, a început scandalul. Femeile au început să se tragă de păr, iar ulterior, și-au sunat soții ca să le sară în ajutor.

Întâlnirea dintre cei doi bărbați s-a transformat într-o bătaie în toată regula, în plină stradă, în zona centrală a localității, de faţă cu martori și susţinători, de o parte şi de alta, care făceau galerie de pe margine. Acolo au ajuns și oamenii legii, care au încercat să-i liniștească, însă fără succes.

Scandalul a fost înregistrat de fiica finului

În timpul scandalului, care a fost înregistrat chiar de fiica finului, se vede cum ambii bărbați au pietre în mână, se înjură și se provoacă la bătaie. Cei doi şi-au dat și pumni şi au ajuns chiar pe jos, pe asfalt. Cert este că în urma altercației ce nu a durat mai mult de cinci minute, bătăușii, împreună cu o femeie și un alt bărbat, au fost reținuți de polițiști.

Ei sunt acuzați de tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar și de loviri şi alte violenţe. Procurorul va decide dacă va dispune alte măsuri preventive pe numele lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Patru persoane reţinute, după o bătaie între doi interlopi din Bihor, naş şi fin. Conflictul ar fi pornit de la soţiile celor doi