Antena Meniu Search
x

Video "Pe colegu care venea din sens opus nu l-am văzut şi a intrat direct în mine". Două maşini şi o ambulanţă s-au izbit puternic în Brăneşti

Accident grav pe DN3, în judeţul Ilfov în această dimineaţă. Două maşini şi o ambulanţă s-au izbit puternic, în localitatea Brăneşti. În urma impactului, trei persoane au ajuns la spital. Echipajul de salvare era în misiune şi se îndrepta către un caz. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 04.01.2024, 08:30

Vezi și

Accidentul s-a produs în jurul orei 5, în această dimineaţă, între o maşină, o dubă şi o ambulanţă, care se afla în misiune de salvare.

Şofer dubă: Eu am vrut să fac stânga, pe colegu care venea din sens opus nu l-am văzut şi a intrat direct în mine. 

Eduard Marin, reporter Observator: În urma impactului, ambulanţa a ieşit în afara părţii carosabile şi a ajuns pe câmp. În maşină se aflau doar şoferul şi un asistent, care au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri. 

Ambulanţă în misiune, accident la Brăneşti

Pe acelaşi subiect

Conducătorii celor trei autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Eduard Marin, reporter Observator: Timp de mai bine de două ore, traficul a fost complet blocat pe ambele sensuri de deplasare, iar şoferii au aşteptat în coloană până la terminarea măsurătorilor.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi fac cercetări pentru a afla cum s-a produs mai exact accidentul. "La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 4:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN3, la km 20+800, în zona localității Brănești s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, printre care și o autospecială SABIF. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon care au constatat faptul că, în urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane  respectiv două din autospecială( conducătorul autovehiculului și un medic,  precum și conducătorul unui alt autovehicul implicat, acestea fiind conduse la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Conducătorii celor trei autovehicule au fost testați cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au transmis reprezentanţii IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferati ca pentru masa de Paşte să preparati cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Pe colegu care venea din sens opus nu l-am văzut şi a intrat direct în mine". Două maşini şi o ambulanţă s-au izbit puternic în Brăneşti