Antena Meniu Search
x

Video Pedeapsa primită de femeia care şi-a omorât bebeluşul după o supradoză de medicamente. I-a dat un supozitor primit pe stradă

A fost nevoie de trei ani pentru ca magistraţii să dea o sentinţă în cazul bebeluşului din Alba, omorât de o supradoză de medicamente administrată chiar de mama sa. Vă reamintim, procurorii au stabilit că femeia i-ar fi dat copilului care avea febră un supozitor pe care îi primise pe stradă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.09.2023, 14:16

Vezi și

Clara Mihociu, reporter Observator: "Femeia a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. Totul s-a întâmplat în anul 2019, luna ianuarie, femeia a venit în casă şi soţul i-a comunicat faptul că fata în vârstă de 11 luni are febră, însă nu ştiau din ce cauză. I-au administrat iniţial sirop şi, pentru că două ore mai târziu, febra nu scăzuse, i-a administrat copilei un alt medicament, pe care îl primise de la o femeie cu 2 zile înainte. A făcut acest lucru fără să discute cu niciun cadru medical, iar a doua zi dimineaţă părinţii au constat că fata este inconştientă şi, abia atunci, au sunat la 112. Au venit la faţa locului echipajele de prim ajutor însă nu au putut să o salveze pe copilă.

S-a constatat în urma necropsiei că fata a avut o moarte violentă prin intoxicaţia cu medicamente. S-a stabilit că, chiar dacă ar fi avut prospectul medical, femeia nu ar fi reuşit să înţeleagă faptul că medicamentul respectiv nu putea fi administrat copiilor sub 14 ani, pentru că aceasta nu ştia să scrie sau să citească. Totuşi, în urma anchetelor şi a verificărilor s-a stabilit că femeia nu a avut niciodată intenţia de a face rău fiicei sale."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Pedeapsa primită de femeia care şi-a omorât bebeluşul după o supradoză de medicamente. I-a dat un supozitor primit pe stradă