Antena Meniu Search
x

Pedeapsă redusă pentru un bărbat care şi-a violat fiica imobilizată într-un scaun cu rotile

Curtea de Apel Ploieşti a redus cu doi ani pedeapsa primită de un bărbat de 38 de ani condamnat după ce şi-a violat fiica adoptivă imobilizată într-un scaun cu rotile.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 12.12.2019, 11:47

Marius Sebastian Cristea, bărbatul care şi-a violat fiica adoptivă
Marius Sebastian Cristea, bărbatul care şi-a violat fiica adoptivă - Arhivă

Curtea de Apel Ploieşti a redus cu doi ani pedeapsa primită de un bărbat de 38 de ani condamnat după ce şi-a violat fiica adoptivă imobilizată într-un scaun cu rotile.

În luna aprilie a acestui an, Marius Sebastian Cristea a fost arestat pentru viol, după ce, în urma unui test ADN, s-a dovedit că el este tatăl copilului prematur născut de fiica sa în vârstă de 13 ani.

Aşa au descoperit anchetatorii că bărbatul de 38 de ani a profitat de fiica sa adoptivă, imobilizată într-un scaun cu rotile din cauza unei boli cumplite.

În urma abuzului, fetiţa de 13 ani a rămas însărcinată şi a adus pe lume un copil.

Pe acelaşi subiect

Judecat pentru viol, bărbatul a fost condamnat la opt ani de închisoare.

În urmă cu câteva zile, judecătorii Curţii de Apel Ploieşti au decis să îi reducă pedeapsa.

"Admite apelul declarat de inculpatul C. Sebastian Marius, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni, împotriva sentinţei penale nr.298/29.10.2019 pronunţată de Judecătoria Târgovişte, pe care o desfiinţează în parte, în sensul că reduce pedeapsa aplicată inculpatului de la 8 ani la 6 ani închisoare. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei, care nu sunt contrare prezentei decizii. Deduce din durata pedepsei aplicate inculpatului Cristea Sebastian Marius perioada reţinerii şi arestării preventive de la data de 10.04.2019 şi până la zi. Definitivă", se arată în decizia Curţii de Apel Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Pedeapsă redusă pentru un bărbat care şi-a violat fiica imobilizată într-un scaun cu rotile