Antena Meniu Search
x

Video Pedeapsa unui argeşean care a dat cu maşina peste doi poliţişti în ziua de Paşte, în 2022. Soţia şi copiii erau pe bancheta din spate

Patru ani şi opt luni va sta în închisoare un şofer argeşean, care a dat intenţionat cu maşina peste doi poliţişti de la rutieră. În momentul accidentului, bărbatul avea permisul de conducere suspendat şi, mai mult, era în maşină şi cu cei trei copii ai săi, toţi minori. Totul s-a petrecut în 2022, chiar de Paşte.

de Cristi Georgescu

la 16.04.2024, 14:04

Vezi și

Totul a pornit după ce în ziua de Paşti, acum doi ani în comuna argeşeană Poiana Lacului, poliţiştii au oprit în trafic un bolid de lux. Unul dintre agenţi i-a solicitat conducătorului auto se prezinte documentele la control. Acesta a refuzat, a dat în spate şi a plecat în viteză pentru a nu da socoteală oamenilor legii. În acel moment l-a lovit pe unul dintre agenţi. Din maşina poliţiei a coborât şi celălalt poliţist care risca şi el să fie luat în plin de autoturismul condus de şoferul teribilist.

Bărbatul ispăşeşte în momentul de faţă altă pedeapsă

Din cercetări a reieşit că acesta voia să scape de filtrul de poliţie pentru că îi fusese suspendat dreptul de a conduce pe care urma să-l redobândească peste 7 zile. În maşina şoferului se mai aflau soţia sa şi cei 3 copii pe bancheta din spate. La doi ani de la producerea evenimentului, bărbatul a primit o pedeapsă de 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea acţiunii de ultraj şi conducere a unui vehicul fără permis. Curtea de Apel Piteşti i-a respins că nefondat apelul printr-o hotărâre definitivă.

Inculpatul a fost obligat să plătească şi daune morale de 2.000 de lei către unul dintre poliţişti. Bărbatul a mai fost găsit vinovat şi pentru alte infracţiuni. În prezent, acesta se află în închisoare, unde executa deja o altă pedeapsă de 3 ani pentru tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Pedeapsa unui argeşean care a dat cu maşina peste doi poliţişti în ziua de Paşte, în 2022. Soţia şi copiii erau pe bancheta din spate