Antena Meniu Search
x

Pensionar jefuit într-un autobuz din Capitală. Momentul a fost surprins de camera de pe bordul unei maşini

Un bătrân de 85 de ani a fost jefuit într-un autobuz din Capitală. Trei tineri au văzut când pensionarul a scos bani de la bancomat şi l-au urmârit până în mijlocul de transport în comun. Momentul a fost surprins de o cameră montată pe bordul unei maşini din trafic.

Vezi și

Un bătrân de 85 de ani a fost jefuit într-un autobuz din Capitală. Trei tineri au văzut când pensionarul a scos bani de la bancomat şi l-au urmârit până în mijlocul de transport în comun. Momentul a fost surprins de o cameră montată pe bordul unei maşini din trafic. În imagini se vede cum bătrânul încearcă să-i oprească pe tâlhari, dar aceştia, mult mai sprinteni, îl păcălesc.

În imagini se vede cum bătrânul încearcă să-i oprească pe tâlhari, dar aceştia, mult mai sprinteni, îl păcălesc. Şi-au chemat un taxi şi au reuşit să fugă cu 2000 de lei. Incidentul s-a petrecut la mijlocul lunii aprilie şi abia acum bărbaţii au fost arestaţi preventiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Pensionar jefuit într-un autobuz din Capitală. Momentul a fost surprins de camera de pe bordul unei maşini