Antena Meniu Search
x

Moarte groaznică în Gorj. Bărbat strivit de un copac abia tăiat. Omul plecase cu bicicleta la cumpărături (VIDEO)

Un bătrân din Gorj şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit de un pom în cădere! Copacul aflat pe marginea drumului fusese tăiat de nişte localnici.

Vezi și

Un bătrân din Gorj şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit de un pom în cădere! Copacul aflat pe marginea drumului fusese tăiat de nişte localnici. Potrivit unor surse, oamenii nu au realizat că pomul îl va acroşa pe bătrânul de pe bicicletă.

În vârstă de 80 de ani, pensionarul mergea la cumpărături. Se îndrepta cu bicicleta spre Târgu Jiu. În localitatea Drăguţeşti, câţiva localnici tăiau, pe marginea drumului, mai mulţi copaci. Unul dintre ei a căzut, însă, pe drum, chiar în momentul în care biciclistul trecea. Bătrânul a fost acroşat din spate, s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt. A decedat pe loc.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, deocamdată, asupra faptei, şi încearcă să afle care sunt persoanele care se fac vinovate de moartea bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Moarte groaznică în Gorj. Bărbat strivit de un copac abia tăiat. Omul plecase cu bicicleta la cumpărături (VIDEO)